|
Galatasaray Aslanlarla alakalı tüm haber ve yorumlar burada. |
Seçenekler | Stil |
07-01-2008, 23:39 | #1 |
Artık GaLatasaray zor...
Galatasaray'dan yönetim kararıyla ayrılarak önce Ankaraspor'a ardından Büyükşehir Belediyesi İstanbulspor'a transfer olan Necati Radyospor'a konuştu. Aydın Cingöz'le Gündem programına katılan Necati "Gidişimin nedeni yönetim. Feldkamp'ın bundan haberi bile yoktu" dedi.
Milli takımın Euro 2008 'de başarılı olduğunu kaydeden Necati Ateş, "Gerçekten milli takım çok iyi işler başardı. Finale çıkabilirdik Almanları ezdik ama finale çıkmadık. Finalde oynamayı biz hak ediyorduk. Futbol böyle bir oyun. İspanya turnuvanın başından sonuna kadar iyi oynadı dün de iyi oynayarak kazandı. İspanya şampiyonluğu hak etti. Türkiye'nin elenmesi biraz da şanssızlıktı. 3 tane maçı çevirdiler ve iyi mücadele ettiler ama olmadı kupayı alabilirdik. Türk insanı da kupayı da alacağımıza inanmadı" şeklinde konuştu. Türk futbolcusuna herkesin inanması gerektiğini vurgulayan Necati, "Bu bizim için bir çıtadır birdaki sefere hedefimiz final olmalı. Fatih Terim'in niye eleştirildiğini anlamış değilim. Turnuva devam ederken bile hocayı eleştirdiler. Beklide bu eleştiriler takımı daha da hırslandırmış olabilir. Hocamızın karekterini ve kişiliğini herkes biliyor. Konuşmaya bile gerek yok. Fatih Terim'e saygı duymak gerekiyor.." şeklinde konuştu. ARTIK GALATASARAY ZOR Artık Galatasaray'da oynamasının zor olduğunu söyleyen Necati, "Adnan Sezgin manejerimle görüşmüş ve artık kulüpte kalmam zor. Şu an için resmi bir teklif almadım. 10-15 gün içinde transferim netlik kazanır. Yurt dışında oynamak istiyorum. Bonservis bedelimin olması işi zorlaştırıyor ama kulübün bu konuda kolaylık sağlayacağını düşünüyorum" dedi. Adı Fenerbahçe'yle de anılan Necati bu söylemleri yalanlarken, "Fenerbahçe'li bir yönetici ile görüşmem olmadı. Ama Galatasaray'a gelmeden önce Fenerbahçe'den teklif almıştım. Galatasaray forması giydiktikten sonra da Fenerbahçe'den teklif almadım." ifadelerini kullandı. Galatasaray zor şartlar altında şampiyon olduğunu ve buna saygı duymak gerektiğini belirten Necati "Ama bu bir mucize değil." dedi. Necati ligin diğer ekipleri ve futbolcularıyla ilgili ise şu ifadeleri kullandı, "Bu sene Lincoln'un daha hırslı olması lazım iken gelmemesi herkesi çok üzdü. Alex, Fenerbahçe'ye çok katkısı oldu ama ilk idmana geldi. Lincoln'un da gelmesi lazımdı. İdmana gelen arkadaşlarına saygısızlık yapmış olur. Arda böyle bir fırsat yakalamışken Avrupa'ya gitmeli. Bu transferden Galatasaray da para kazanacaksa Arda takımdan ayrılmalı. Biz profesyoneliz. Emre Belözoğlu profesyonel bir oyuncu ve Fenerbahçe'yi tercih etti. Çok iyi bir para karşılığında bu transfer gerçekleşti ve bu konulara duygusal bakmamak lazım. Aynı şey benim için de geçerli 3 büyüklerden teklif alırsam giderim." Necati Galatasaray'dan ayrılmasıyla ilgili olarak da, "Sadece Galatasaray'lı taraftarlardan değil bütün takımlarının taraftarlarından hep olumlu şeyler duyorum. Yönetimle benim aramda bir problem var ama yöneticiler beni arayıp hiç konuşmadılar. Yeni teknik direktör Skibbe'nin ne düşündüğünü bilmiyorum ama beni yönetim istemiyor. Galatasaray'dan ayrılırken de Karl Heinz Feldkamp değil yönetim beni gönderdi. Zaten Feldkamp da daha sonra yaptığı açıklamalarda takımdan ayrılışımızdan haberi bile olmadığını söyledi. Benim de mutlaka bazı hatalarım olmuştur. Zaten kim ben hata yapmam derse yanlıştır bu. Bunlardan ders almak gerekir. Bunlara karşın ben fazla bir hata yaptığımı zannetmiyorum" şeklinde konuştu. kaynak... |
|
|
|
07-02-2008, 11:25 | #2 |
tşk........
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|