06-10-2008, 16:35 | #1 |
Muzlu Kayısı Tatlısı
Malzemeler
20 adet kuru kayısı 1 su bardağı toz şeker 2 su bardağı su 20 adet ceviz içi 3 adet muz Yemeğin Tarifi Öncelikle yıkanmış kayısıları ufak bir tencereye koyalım. Üzerine 2 su bardağı suyu ve toz şekeri de ekleyerek, kısık ateşte 20 dakika kadar pişirelim. Pişen kayısıları soğuttuktan sonra bir servis tabağına dizelim. Üzerlerine dilimlediğimiz muz dilimlerini yerleştirelim ve cevizlerle süsleyelim. Tencerede kalan kayısı suyunu da tatlının üzerine şerbet gibi gezdirerek servise sunalım. |
|
|
|
06-10-2008, 17:13 | #2 |
Eline Saglık Tşkler..
|
|
06-10-2008, 18:17 | #3 |
tskler
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|