|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
05-20-2008, 23:11 | #1 |
Deli Demezsiniz Değil mi Bana
Deli Demezsiniz Değil mi Bana
Geçmişe sünger çekmek gibi Hayatı sil baştan yaşamak gibi Yeni doğmuş bebek misali Tertemiz bir kalp Kirlenmemiş duygular Saf ve dürüst bir aşk istesem Acımazsınız değil mi bana Uzun hava söylesem muhabbet masasında Şöyle üstat ney taksim yapsa Bağlamanın sesini hissetsem Tüm kılcal damarlarımda Boğma rakı beyaz peynir Bir dilim de karpuz istesem Olmaz demezsiniz değil mi bana Sinema salonunun ortalarında Sahneyi tam karşıdan gören Rahat bir koltukta izlesem Dönemin en romantik filmini Siyah zülfüne kurban olduğumun Elleri ellerimin arasında olsa Kızmazsınız değil mi bana Benliğimin resmini yapsam Kara kalem çalışması Ya da yağlı boya veya pastel Ne çizerdim, kendimi neye benzetirdim acaba Kendimi bülbüle benzetsem Sevdiğimi de güle Gücenmezsiniz değil mi bana Dalgalarla yarışsam okyanuslarda Bulutlara ulaşmak için çıksam Karlı dağın doruğuna Gökyüzünde selamlaşsam Güvercinlerle turnalarla Kara tren olsam ya da Gülmezsiniz değil mi bana Ömrümü yap boz gibi yeniden yaşamaya kalksam Hata yaptığım anda zamanı geriye alsam Üzüntüleri yok edip yerlerine mutluluk koysam Hep bahar olsa mesela çiçekleri soldurmasam Aşk perisi olup insanlığa sevgi dağıtsam Bir değil bin kere gül yüzlüme sevdalansam Deli demezsiniz değil mi bana. |
|
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|