|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
05-19-2008, 01:36 | #1 |
Yarınlardaki Yaşamımsın
Sayar durur dilim; geçsin artık günler
Hasretlerim varlığına tutkun; selam söyler Yaşanacak zamanlardan ibaret olalım Yüreğim; bacası tüten sıcacık bir çatı ister Olamamışım,yaşayamamışım yıllarca Ta ki nefesin kanımdan kalbime akınca Sorduğum her yalnızlık,bana aynı cevabı veriyor; Senin dermanın orda; sıcacık aşkın kollarında Kolumda saati barındırmıyorum artık Çünkü gündüzlerim gecelerime karışık Saçı başı dağınık gezer sevinçlerim, İçtiğim sensizlik karma ve bulanık!... Gelecek günler: artık uyan!.. Gönlüm: "az kaldı" diyor,dayan... Kucaklaşacak sevgi tutkunu gönüllerimiz Kalbime nakış gibi işler kocaman sevdan Her mevsimsizliği yaşar hayatım İçimde tükenmeyen bir ümit,sendedir anlamım Ev hapsine mahkum olmasın yaşamım Uçsuz bucaksız aşkının etkisi altındayım Günler bir bir gecelere karışır durur Geceler ise gündüzlerimi savurur Ayazlı anlardan ibaret sensizlik, Bitmez denen kışlarım,ancak seninle son bulur Yaşanacak binlerce güzellik var Hepsi,seninle anlam kazanır sevdiğim Yar Güneşin sıcaklığı vurunca tenime; Bilki sıcacık kollarında;bekleyişlerim o zaman susar Artık kalbine daha yakın olabileceğım Ve ellerimle dudaklarına dokunabileceğim Ağlayışlarımda göğsüne yaslanıp, En güzeli de, istediğimde sana sımsıkı sarılabileceğim |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|