![]() |
![]() |
#1 |
![]() patateslerinizi kaynattıktan sonra buzlu suya koyarsanız bi kaç hamlede soyabilirsiniz....
soğan soyarken ve doğrarken gözlerinizin yanmamasını istiyorsanız, tezgahta lavabo yakınına gelin ve musluğunuzu parmak inceliğinde biraz açın. bu şekilde soğanlarınızı burada hemen soyup doğrayın. bu sayede gözlerinizin yanmadığını göreceksiniz. küresel ısınmayı unutmayalım ama ... Konu morciii tarafından (05-10-2008 Saat 16:04 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() valla abla çok güzel çok iyi söylüyosunda ben patatesin piştiğini anlayamıyorum ki hep çiğ olarak alıyorum atewşten ve sonra mecbure çöpe...
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() patatesi çatalla yoklayarak anlayabilirsin pişip pişmediğini bu bir ikincisi atmana gerek yok soyduktan sonra başka bir tencerenin içinde tekrar kaynatabilirsin
![]() israfçı seni ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() yok o patatesi ben soyuyorum pişti sanarak bıçağı sürünce bakıyorum ki olduğu gibi duruyo ve malesef çöp...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() muhittin yemek yapmaktan anlamıyo galiba atıyomus baksana
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|