|
Msn - Gmail - Yahoo - ICQ Msn, Gmail, Yahoo vs. ile ilgili paylaşımlar burada. |
Seçenekler | Stil |
04-24-2008, 23:34 | #1 |
Süperrr nickLer bakmaya deger :)
|͇̿C͇̿¤̿ ͇̿ |*●вαу & вαуαη χ● ||| Sev Beni, Tut, Bırakma.. Tutunamadım Hayata..!! ||| «вєη нєρ вєкℓє∂!ğ!м! ѕαηмışтıм αмα вєкℓєякєη g!тт!ğ!м! ƒαякıηα ναямαмışıм...» *eLinde kaLa kaLa bir ø hayat kaLIr; ya$asan neye yarar? öLsen kime zarar? ..........MeKaNSıZiZ GaRDaŞ SaLLa YaK Bi CiGaRa VuR SaGa SoLa KaRıYMı$ KiZMı$ KoLPa HePSi BiReR GeLiP GeÇiCi DaLGa.. BiR ŞiŞeDeN DöKüLeN ŞaRaP'In DeĞiL,TeK KaĞıTLa SaRıLaN EsRaR'In DeĞiL,SoDaYLa PaTLaYaN HaP'In DeĞiL,DeLiKaNLı ADaMıN MüPTeLaSıYıZ (yNMd KaL ynmD kAL dÜŞlrN ytMzKi bnA..yNMd KaL ynmD kAL ÇK gEÇ rAStLdm SnA) papa öldü Hristiyan OLdunuz..Hrant Öldü Ermeni Oldunuz..Dua edelimde BÜLENT ERSOY ÖLMESİN zuhahah p!chL!k mi ?] usTümzê yOq. [Sêwq! m!?] öLümüNê . [a$k Mı?] êN qüzêL!nê . [dOstLuk mu?] Can vêr!riz. [!hanêT mi?] Anında SiLeriz | haber etmişsin bana unuttum die,aL ß3nden sana iki keLime Coookta TııIIIıııNn..!| KøpYãLã TaRzıMı Yp$tR HãYatıNa x) √ HiçKimse ßeni HayaTından Tamamen SiLemez..iziM KaLır Ya Yüreğinde Yada ßedeninde.Yüreğin YoKsa Rahat oL..iziM ßedeninde!**** hiç bir kız erkeğe boyun eğmez...hiç bir erkek tek damla gözyaşına değmez!!! ********Dış görünüşmLe yarqıLama yüreimLe aLqıLa taby yüreqn varsa**************** мevѕιмlerden ѕonвaнardayıм arтıĸ çoĸ geç yagмυrlardayıм вen vazceтιм " yalnızlardayıм"™ѕenι aғғedeмeм™ Ba$ka koLLarda sabah demLenmeLerin rahat mı ? bir anLıkda oLsa geLmiyor mu akLına güLü$Lerim ..**** ﻛєиđєи طαиα қαłαи tєқ ħαťıŕα Ўůŕєģíмđєқí Ўαŕα XxXx (( ... simsiyah bakıyor yüreqim tüm dünyaya ... )) XxXx |
|
|
|
04-24-2008, 23:51 | #2 |
hos nickler..
|
|
04-24-2008, 23:55 | #3 |
saol...
|
|
04-25-2008, 00:53 | #4 | |