![]() |
|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() ![]() KELİMELERİN Aşkıııım Ben seni içimde kaybetmişim yıllar evvelinden Ve bulmuşken Bir daha kayıp ilanı vermeye niyetim yok Sevgilim Anlatamadığım duygular Sardı sarmaladı içimi Kelimeler anlamını yitirdi Bitti Basitleşti Ve diyecek kelime yok Bizi bize anlatan Her ne kadar biz aynı cümlede iki özne Yaşadığımız aşk nesne olsa da Gerçi o cümle her ne kadar bir cümle de olsa Tek cümlelik bir roman aslında Bir lütuf Lütufkâr Allah Aşkıııım Sensiz bir ben düşünemiyorum Seni bensizliğe sürüklemekten korkuyorum aşkım Ve senin hayatını terk etmek demek Yani sensiz kalmak demek Benim bu dünyadan göç edişim Ya da bu dünyanın benden göç edişi demektir Ve içimi döküyorum avuçlarına Avucunu yum aşkım Kaybetme gözyaşlarımı Sakla onları benim için Çünkü eğer olurda bir gün göç etmek zorunda kalırsam Dünyadan dünyandan Öbür avucuna gömbeni Ve diğer avucundaki gözyaşlarını olabildiğince sık Ve öbür avucuna damlat ki sende Sende hayat bulayım Aşkıııım Tekrar doğayım GECE YARISI ŞAİRİ |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|