04-12-2008, 13:22 | #1 |
°Oo.ÖLüyorum.oO°
"DakikaLaRın DuRduğu , GünLeR HızLa İLeRken ; AkıyoRum Masmavi Denizin HıRçınLığına.Seni ARıyoRum Yine Sevgiye Susamı$ HasRetLeRde." RüzgarR Esmeye ßa$LıyoR Yıkıp GeçeRcesine. YağmuR YağıyoR Yava$ Yava$ KaRa ßuLutLaRdan. Ü$üyoRum Estikçe RüzgaR. DaLgaLaR VuRdukça UçuRumun KenaRındaki KayaLaRa. AĞLIYORUM ! "DeLi RüzgaR Estikçe Co$uyoR DaLgaLaR ; ßenimse Ü$üyoR ßedenim , TitRiyoRum ..." DaLgaLaR KayaLaRa VuRdukça , AğLıyoRum Sensiz SaatLeRde. SoLgun ßuLutLaR YakLa$tıkça ßana DoğRu ÜRpeRiyoR Tenim. HıçkıRıkLaRım KaRı$ıyoR DaLga SesLeRine Çoğu Kez. Ayağımın ALtından Kayan TopRak PaRçasını HissediyoRum ; Ve O An. DÜŞÜYORUM ! "KanıyoR KaLßim Siyahın Mateminde , ßeyazLaRa Çok Uzak ßedenim ; Ve Sana Çok Uzak ..." ßuz Gißi SuLaRa Değince Tenim , KayaLaRın ARasında. Ruhum ÖLümLe Hayatın ARasında , ßiR Gidip ßiR GeLiyoRum. ßen ßunu. HİSSEDİYORUM ! SavRuLuyoRum KuvvetLi RüzgaRLaRın SeRinLiğinde. SüRükLeniyoRum En MaviLi DenizLeRin DaLgaLaRında. KuRtuLmam Çok Güç ßiLiyoRum ; Ve TekRaR Ve Yine.. AĞLIYORUM ! Sen Gidince SoLuyoR Tüm ÇiçekLeR. ßu YaLan Dünya ÇekiLmez OLuyoR. KaRa SisLeR KapLıyoR DöRt ßiR Yanımı. Nefessiz KaLıyoRum. BOĞULUYORUM ! KaLkmaya ÇaLı$sam Yerimden. Kimse TutmuyoR ELimi Sen OLmayınca. İ$te O An. BATIYORUM ! KuRtaRmıyoRLaR ßedenimi , SiyahLaRın ßatakLığından. Ve ßen GaLißa. ÖLÜYORUM ! |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|