![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
|
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
#1 |
![]() Mission impossible - Olacak iş değil
Mission impossible 2 - Ben demiştim olacak iş değil The empire strikes back - İmparator arkadan vuruyor The fast and the furious - Oruçlu ve öfkeli A new hope- Hadi bismillah Clockwork orange - Tıkırında turuncu... Requiem for a dream - Allah’ından bulasın Roman holiday - Şakşuka You ve got a mail - Müjdemi isterim The sixth sense - Hissi kablelvuku - ‘Altıncı his’ Trainspotting - Tutunamayanlar Eyes wide shut - Kör tuttuğunu öper Run lola run - Çalış lola çalış A beautiful mind - Güzel bir beyin Blade - İsviçre çakısı Kill Bill - Bill’i öldürmek Face off - Yüzsüz Con air - Con hava yolları Lord of the rings - The fellowship of the ring: Sihirli yüzüğün peşinde- Yüzüklü kankalar Lord of the rings - The two towers: Sihirli yüzüğün peşinde - Kuleden kuleye şahin uçurdum Lord of the rings - The return of the king: Sihirli yüzüğün peşinde - Alem buysa kral benim Oceans eleven - Onbir denizci Pulp fiction - Ağır roman Ninja turtles - Allah’sız tosbağalar Batman begins - Başlatma batmanine! English patient - Sabırlı İngiliz Godsend - Hüdaverdi - Allahverdi- Don’t say a word - Sen sus gözlerin konuşsun A beautiful mind - Süper zeka The terminal - Otogar Waterwold - Alibeyköy-Beykoz-Sarıyer-Bismil |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() valla güsel omus hicbirni hatırlamıom
![]() |
|
![]() |
![]() |