|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
03-29-2008, 16:20 | #1 |
sonu yok yalnızlığımın
AnLadım.. Sonu yok yaLnızLığın.. Gemiler gider ömrümden.. Kalbimden ayrılan gemiler gider.. Beni yine yalnız, ben yine öksüz, ben yine sensiz, ve yine sessiz... Dediğim zaman gitseydin eğer, bu kadar üzülmezdim. Gidişin bir kurşun olurdu, bedenimi delip geçen... Unuturdum hiç yoktan.. Küçücük kalbime sığmadı sevgin..Sığdıramadım.. Taşıyamadım... Ruhum, bedenimden ayrıldı.. İşte o an senindim! Ama sen anlamadın... Şimdi ise, bir yürektir bedenimden sökülen, kopan.. Yoktum işte! Var gibi gözüken bir yokluk! İşte onun içindeyim.. Dudaklarım kilitli.. HoşçakaL bugünüm! AnLadım.. Sonu yok yaLnızLığın..! / yaLnızLığımın / Seninle doğmamışım ya seninle öleyim.. Ben yalnız doğdum, yalnız ölerim! Bitti! Biliyordum işte.. İşte yine yalnızlara oynuyorum.. Bıksam da, küssem de hayata, yinede yaşıyorum. Yaşamak zorundayım, biliyorum… Kalbim buruk olsa da.. Yalnızım işte.. İtiraz etmiyorum..! Ben böyle de yaşıyorum.. Sende yaşa… Kalbimde son elveda… ONARAMAZSIN ARTIK BENİ! Ellerim ellerindi, gözlerim gözlerin.. İkiye ayrılan hayatımızın, Yarısı senin.. Yarısı da senin... AnLadım.. Sonu yok yaLnızLığın…! |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|