09-06-2012, 16:00 | #1 |
SEO Hizmetleri
dini sohbet sitelerinin durumuna bir bakalım dedik. Bundan yaklaşık 10 sene önce dini chat sitelerine rağbet oldukça fazlaydı, aşağı yukarı tüm sohbet chat siteleri belirli bir user (kullanıcı) sayısına sahipti. Sohbet sitesi sahipleri bu devranın hep böyle süreceğini zannettiler, fakat aradan yıllar geçtikçe sosyal paylaşım siteleri (facebook, instagram,twitter v.b.) artık dini chat sitelerinin yerini almaya başladı ve chat tutkunları buralara kaydılar.
Günümüzde yazılı islami sohbet chat sitelerine şöyle bir baktığımızda sadece eski ve köklü sitelerin kan kaybetmesine rağmen hala ayakta durduğunu gözlemlemekteyiz. Bu siteler birlikten kuvvet doğar mantığıyla hareket ederek, kendilerine denk olan diğer sohbet siteleriyle birleşme yoluna gitmiştir. Bu sohbet siteleri sosyal paylaşım platformlarına rağmen faaliyetlerine devam etmektedir. Çünkü irc, chat, sohbet bazı insanların tutkusudur, aşkıdır.. İşte bu aşk ve şevk dalgasıyla hareket eden bazı insanlar, kendi “Kendi Sohbet Sitemi Açayım, Üç Beş Kişi de Olsa, Kendi Yerimde Sohbet Edeyim‚ diyerek site açmaya başlamışlardır. Bu arkadaşlar zannediyor ki; ben site açınca hemen kullanıcılar gelecek, sohbet, chat akışı sağlanacak! Bakıyorum sağda, solda irc forumlarında site tanıtımı yapıyorlar, işte sitemizi açtık, yönetim kadromuz bu falan filan bir sürü şaşalı sözler.. Yeni açılan sitelerin hemen hemen hepsine gittim, botları doldurmuşlar, in cin top atıyor. Konu brain tarafından (02-20-2020 Saat 19:20 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|