İskoç pilot, geçen seneki iyi performansından sonra bu sene de iyi bir sonuç beklediğ
İskoç pilot, geçen seneki iyi performansından sonra bu sene de iyi bir sonuç beklediğini söylemişti. Ancak sırlamalar, onun için o kadar kolay geçmedi;
"F1'deki son sıralama turumdan memnun değilim. Geçen sene daha iyi geçmişti ve ilk 10'a girmiştim. Bu nedenle bu sene de bunu yapabileceğimi düşünmüştüm. Ama özellikle 2. sektör için doğru ayarı bulamadık."
"İlk ve son sektörlerde çok hızlıydık, ancak orta sektör o kadar kolay değildi. Sürekli arkadan kayma sorunu yaşadık ve çok süre kaybettik."
"Uzun sürüşlerde lastiklerin aşınma sorunu da var. Yarına lastiklerimizi koruduk, neler yapabileceğimize bakacağız."
Antremanlarda hızlı turlar atan Mark Webber ise sıralamalarda ilk 10'a girmeyi başaramadı, takım arkadaşının 2 sıra önünde, 12. tamamladı;
"Bugün çok hayalkırıklığına uğradık. Dün çok iyi performans göstermiştik, ama bugün olmadı. Zor olacağını biliyorduk, ama yine de ilk 10'a girememek üzücü oldu."
"Ben elimden gelenin en iyisini yaptım. Ama kural basit, aracınız hızlı değilse, siz de hızlı olamazsınız."
TurkiyeF1.Com
Ozan Kulcu
|