![]() |
|
Resim ve Fotoğrafçılık O anları burada paylaşabiliriz.Sanatsal resim ve fotoğraflarımız. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() - aşkım bi öpücük versene ![]() - dur necmi bi gören olucak şimdi ![]() - aşkım bi öpücük versene ![]() - ayy fazıl çok sulusun kulamın içine kadar yaladın ![]() - aşkım bi öpücük versene ![]() - ayol dur remzi abimler görcek şimdi ![]() - aşkım bi öpücük versene ![]() - mucxssss ![]() ![]() - aşkım bi öpücük verirmisin ![]() ![]() - gözün kör olsun nuri, bilseydim içermiydim o gazozu bırak beni kötü emellerine alet etme ![]() ![]() - aşkım bi öpücük versene - ayol ne hınzır şeysin sen ölee ![]() ![]() - aşkım bi öpücük verirmisin ![]() - necmi resil oluyoruz ![]() - ışıkları kapasana kıss ![]() ![]() - hoş geldin aşkım aşkım bi öpücük versene ![]() - hoş bulduk minik serçem akşama ne pişirdin ![]() ![]() - aşkım bi öpücük verirmisin ![]() - bizi kimse ayıramaz dimi kazım ![]() ![]() - aşkım bi öpücük verirmisin ![]() - dur ibrahim bizi isliyolar galiba şurdakiler ![]() - ımmmm karnımda acıkmıştı valla ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() saolasın
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() çok güzel oturmuş
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ey gidi günler ey...
![]() saol kardi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() geri gelmeyecek günler kardi geri gelmeyecek günler...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() noluyodu ki o günlerde baya özlemişsin galiba
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() o günlerde herşey oluyodu kardi herşey...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() açık konuşsana yaa olan herşey ne ben nerden biliyim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ya kızım yani bende öyle öpüyodum anlasana bendeki farklılık 1- sormuyodum 2- sessiz yerde değil caddenin ortasında öpüyordum oldumu şimdi...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|