![]() |
|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Bana Gel
Yuregin daralirsa bir gun Nefessiz kalirsan bedeninde Sigamazsan evlere, odalara Goz yaslarin saklanamazsa gozlerinin ardinda Bana gel. Bir soluklan yuregimde Belki huzur bulursun Sevdigin ellerimde. Belki kendini gorursun Gulen gozlerimde... Hayat tuzaklarla dolu Bazen yanarsin. Bazen yanlis ta yaparsin. Belki iyi olur sonu Baska bir kapi acarsin... Unutur mu yuregin Care var mi kacmaya Bir cevap buldun mu ki Kaybetmekten korkmaya... Yalniz kalirsan bir gun Sevdiklerin uzaktaysa senden Ve dort duvar arasinda yankilanan Yalniz senin sesinse duydugun Bana gel. Neden diye sormam. Bilirim yalnizligin ne demek oldugunu. Yalniz yenmez Sogur yemek tabaginda Yalniz gulunmez Sadece yalniz aglanir. Ister gulmeye Ister aglamaya gel. Bil ki bu yurek Incitmez seni. Omur boyu saklar sevgini... Belki ozlersin de Sebepsiz surukler ayaklarin seni bana Kapimin zilini calarsin yine Ansizin gecenin karanliginda. Geldigin gibi usulca gidecegini bilirim Ama hazirdir yerin. Dogru muydu, yanlis miydi Bir vardi, bir yoktu Elimizde ne kaldi Geriye bakmak hafifletti mi acimizi? Kul etti, duman etti. Bu sevda cok yakti canimizi. Sevdigini de bilirim Ozledigini de. Dilinin ucuna kadar gelip Bana gel diyemedigini de. Yine de gelmezsen, anlarim. Guclu olmak gerek bazen Belki kabullenmek. Kaldir basini goge Belki de aradigin bir melek. Biraz kirgin, biraz yorgun Gulen yuzu solmus, yuregi vurgun. Yanlis zamanlarda,yanlis adamlar sevmis Gozlerinin icinde isigi sonmus... Bir gun, hayat agirlasirsa omuzlarimda Anlatamazsam kimseye Ya da cok ozlersem. Guzel seyler yapmissam Paylasmak istersem. Hala sevdigini gormek istersem Gelebilir miyim sana. Kizil bir aksamustu Tatli bir meltem gibi Dokunur mu ellerin saclarima... Tukenir elbet, gun de tukenir Omur de. Asktan da calar zaman Hatiralardan da. Simdi butun sevdalarina bir sigara yak. Hasretle cek dumanini icine. Ama yalniz beni dusun O dumanin hayalinde. Yalniz beni ozle, nefesinde. Sigaran kalmadiysa eger Bana gel. Sigara icmem Ama sakliyorum senin icin bir tane..... Kerem AlisIk |
|
![]() |
![]() |
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|