|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
Seçenekler | Stil |
01-24-2008, 17:38 | #1 |
sevgili günlük :)
Sevgili günlük
-Buyur canım **** -Sevgili günlük -Buyur abi -Nabiyon iisindir inşallah -Ei be abi nolsun çoluk çocuk uraşıoz işte -Allah iyilik versin **** -Sevgili günlük -Ne var gene ne var be her allan günü günlük günlük **** -Sevgili günlük -Buyur yavrum -Hayırdır yavrum mavrum ben senin bildiğin kızlardan değilim **** -Sevgili günlük -Kapattık abi **** -Sevgili günlük -Günlük -Cevap vermeyen dop olsun -Orasını karıştırma nan şimdi ne var ne be **** -Sewgili günlük -Buyur anam -Anne bana aldıgın gunluk bana sulanıo **** -Sewgili günnük -Gene mi sen yaa -Hahaha bugun noldu biliomusun .. -Allah belanı wersin **** -Sewgili günlük -Sole janem -Ya ben bunları sana annatıorm ama baskası okumasın ok ? -nan babanın gunlugumuyum ben **** _sevgili günlük -sevgili fulyaa _ne güzel yetiştirmişim be **** _sevgili günlük -aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor lütfen sonra deneyiniz _peki abi **** sevgili gün... -kapalıyız _ne zaman geleyim **** _sevgili günlük -çiçeklere yazık değil mi yeşil bir dünya için elele **** _sevgili günlük -sevgili günlük diyen ağzını yerim senin _oyşş harbiden mi ***** -sevgili günlük -ne far -sevgili günlük -senden bana rahat yok mu -ama bişi annatcam -git nan arkadaşın neyin yok mu senin **** -Sevgili günlük -Git nan asılma bana benim sevgilim var **** - sevgili günlük!!! - Efendim canım... -ben aşık oldum... - Aldattın beni git!!! yazma artık bana **** -sevgisiz günlük,, -Allah belanı versin emi -Seninde canım **** -sevgili ve muhterem, bunun yanında saygıdeğer, muntazam,... -Kes pıtırdıyı, ne söliceksen söyle -Ben hamileyim -Aha şimdi bittik.. tükenmezle yazdın demi? **** -Sevgili günlük, -Pis yalaka! - -Adam gibi konuş laaa **** -Günlüğüm, canım, bitanem! -Bugün olmaz, tarla çamurlu -Ne alakası var nan? -Ne bileyim olm, öyle bi girdin ki lafa.. -Ciddiden? -Hı hı.... **** -Sevgili günlük, bana kalbin kadar temiz bu sayfayı ayırdığın için... -Parayı veren düdüğü çalar yiğidim.. -Hı? -Birde hamurumu gör sen |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|