|
Aşk, Sevgi ve Evlilik Aşk, Sevgi ve Evlilik ile ilgili herşey . |
Seçenekler | Stil |
12-30-2007, 19:22 | #1 |
Sevdamın Adı Ayrılık
Sevdamın Adı Ayrılık Benim yüreğimden Bir parça koparıyor ihanetin, Yalanlar her soluk alışta Saplanıyor kurşunlar gibi bedenime, Mutsuzluğum aldanışlarda kök salıyor. Umutlarım puslu karanlıklarda Bir kurtuluş ışığı arıyor, Boğuluyorum dipsiz girdaplarda... Öfkeli nefretimi Üzerime yapışmış gibi atamıyorum, Ruhum ayrılığın acısıyla titriyor, Kendimi arıyorum karanlık dünyada Kayboluyorum avuçlarımdaki kör ışıkta. Acının baharını yaşıyorum şimdi, Sevda türkülerinin söylendiği her gecede Efkar şafak vakti gibi çöküyor yüreğime... Gözlerimin derinliğine Hasretin sızıyor buram buram, Bakmayın gönlümün delilendiğine Hala kırılmış aşkımı yazıyor sevdam. Dökülüp gidiyor hüzünlerim akşamın içinden, Köpük köpük taşıyor gönlüm Dönüşü olmayan sevgimden, Başka bir adı varmı isyanımın. Yüreğimdeki ateşin kıvılcımıyla Çöl yangınında hala yüreğim... Biliyorum Dönüşü yoktur zamanın, Vakti yoktur ayrılığın, Hüzünlerde saklıdır ondaki zulüm, Alnımızdaki kaderdir, Boyun eğmektir umutsuzca, Tebessümün dudaklarda donması, Yıldızların gözyaşlarına kavuşmasıdır, Yürekten dökülen yanık bir türküdür, Nasırlaşmış eldir, Bitimsiz bir elemdir, Gönüldeki sönmeyen yangındır, �Sevdamın Adı Ayrılıktır�... |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|