|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
10-29-2008, 14:38 | #1 |
Serum Biterse Mecnun Ölür Mü?
Perde açılır HAKK niyetiyle... Kaybolur hayatın tarifsiz ahengi Zaman bir tablodur düşer duvarlardan Düşüncemi aşan gizli bir mimari Yükselir sonsuzluk manzaralarından... Elekten geçirilmiş cümlelere yaslayıp sırtımı Bakıyorken güneşin doğuşuna Kulağıma fısıldanan EL_HAYY ismine takılıyor aklım... PERDE-I Melek: Nefes nefese kalmışsın çocuk. Çocuk: Yoruldum ondan. Melek: Yorulmak zor bir eylem olsa gerek.Yormamak gerek cümleleri. Çocuk: Hayatıma giren kahramanlar yoruyorlar belkide. Melek: Yada hayatlarına can olmayı isteyen sen artık can/sızlaşıyorsundur. Yaslasam başımı hatıralarıma Bir şah damar gibi vuruyor hayaller Vuslat bilememki hangi rüyalarda Ayrılıktan şimdi üşür durur eller... ''Zorlama ellerimi bu kadar'' derken Nasırlaşan ayaklarının kokusu yayılıyor etrafa EL_ŞAFİİ ismine takılırken.... PERDE_II Çocuk: Mecnun olmayı çok isterdim. Melek: Mecnun olmayı istemekle başlayan kalb atışların duyuluyormuş zaten.... Çocuk: Ama Leyla'mı bul(a)madım kalbimin körlüğünde. Melek: Lahzana takılan sadece Leyla değilmiş demekki. Kul Leyla'ya niyetlenirse Leyla'nın ayağının değdiği toz gözü kör edermiş.. Belkide sen kalbini kör eylemişsindir.. Bir yağmur sonrası gurbetimde akşam Ruhumun dinmeyen nedametleridir. Ağarmış saçında eskiyen şu zaman Sonsuza dökülen gizemli bir nehir... İnsanların uzuvları hareketsiz bakarken Gök gör(e)meyen gözler EL_BASİR diye mırıldanırken.... PERDE_III Çocuk: Serumum yavaş yavaş bitiyor.. Melek: Serum biterse Mecnun ölür derler.. Çocuk: Mecnun ol(a)madım ben bu kadar can/ı yakmışken... Melek: Mecnun olmak dilde bir giz/dir. Leyla seni Mecnun eylemişse yüreğine Sır yavaş yavaş yayılacak demektir. Serum bitse/de Mecnun ölmeyecektir. Yeterki yaşama/ya niyetlen. EL_MÜHEYMİN esması göklerden gülümseyecektir.. Bir terennüm olur ah dudaklarımda Gönlümde vuslatı sürükleyen hicran Rüzgardır içimi körükleyen sevda Bir yağmur sonrası gurbetimde akşam... Perde kapanır HAKK sinesinde... Eyy en güzel okur Söyle senin niyetin nedir?/Kimedir?. umud/ca... |
|
|
|
10-29-2008, 14:56 | #2 |
Leyla seni Mecnun eylemişse yüreğine
Sır yavaş yavaş yayılacak demektir. Serum bitse/de Mecnun ölmeyecektir. Yeterki yaşama/ya niyetlen. EL_MÜHEYMİN esması göklerden gülümseyecektir.. harikaydı emeğine sağlık hasret |
|
10-29-2008, 19:14 | #3 | |
Alıntı:
|
||
10-30-2008, 14:12 | #4 |
Rica ederim gözlerinize saglik....
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|