|
Aşk, Sevgi ve Evlilik Aşk, Sevgi ve Evlilik ile ilgili herşey . |
Seçenekler | Stil |
06-30-2008, 01:31 | #1 |
~~~ SeNsIn En BüYüK YaLaNiM ~~~
Biliyormusun BIRTANEM
Varligin icimi titreti bi an Nefesimi kesti Hem yakinimdasin hem cok uzaksin Sana dokunmak, hisetmek, sarmak isterdim Benim icini döktügün gözyaslarini TEK tek dudaklarimla Ogüzel gözlerinden silmek Onlari yüregime akitip Yüregimde saklamak isterdim Seni öyle sevdimki birtanem Ölümüne, delicesine Ama olmadi iste olmadi Seni hayaletmek isterdim Sözlerini yüregime kazmak isterdim Ama yalan oldu hersey yalan Sevdamin kanatlarini kirdin Hayallerimi , düslerimi darma duman ettin Hic böyle sevmem derken Seni sevdim ya gülüm seni sevdim Ama sen Askimin sarabina zehir kattin Beni yavas yavas zehirledin Sahte sözlerinle yalan askinla Damarlarimda dolasan sensin saniyordum meger yalan askin zehiriymis Seni özledim demeyi Seni özlemeyi özletin bana Varligini tatirmadinki hic Ahhh özledim diyebileyim Beni yok edip bitirmis olsanda Seni hic sevmedim diyemiyorum Ama yalan oldu SEN birtanem, sen ve askin yalan oldu Sensiz olamasamda beni zehirleyen yalan askinla artik hic olamam olamam birtanem olamam |
|
|
|
06-30-2008, 11:32 | #2 |
saolasın..
|
|
06-30-2008, 11:56 | #3 |
tşk..
|
|
06-30-2008, 13:44 | #4 |