|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
02-24-2009, 01:00 | #1 |
Senin suçun yok…
Suçun yok senin güzelim Zor biriyim ben… Umutlarının kanatlarına takılıp Gönül fedaisi bir yürekle Duygularımın ardından koşup Sevdamın esiri olmuşum Suçun yok senin güzelim Suçun yok… İnan ki hiç suçun yok Ben zor bir adamım… Çok acılar gördüm senden önce Bir umutla sana yöneldim Sevgimin mabedi yapacaktım aşkımı Ve ömrümün kalan kısmını O aşk mabedinde Aşkımla dolduracaktım Seninle yaşayacaktım Olmadı be güzelim olmadı… Bir yerde yanlış yaptım Hesabım tutmadı Sevda hanem zarar gördü… Aşk mabedim depremde yıkıldı Gönül evim acılarla tutuştu Yanıp kül oldu… İşte bu feryadım ondan Bu ateşli sözler oradan… Ören yerlerinde O taş duvar harabelerde Sana olan sevdamı saklıyorum… Her taş şekline Her taş oyuğuna Kemerlerin kıvrımlı yerlerine Sütunların düz çizgilerine En ücra yerindeki girinti çıkıntılarına Sanki bir sembol gibi Aristotales (Aristo)’ in şifreli bir Cebir formülü gibi Senin adını Sana olan senin sevdanı Sana olan senin aşkını Gizliyorum… Sakladığım her formülün Sembol işaretinde Bir ömrün sevdası uyuyor artık… Dilersen var git Git o gizemli yerleri Tek tek incele araştır Okumaya çalış anla… Mutlaka çözersin Çözebilirsin eminim bundan. Çünkü o oradaki gizemler Senin de sevdan… Belki de Umursamadığın aşkına adanmış Ömrünün taa kendisi… Sana baştan söyledim Söyledim sana güzelim Zor biriyim ben… Sen kendini suçlama Gönüle feda edilmiş bir yürekle Kanadına takılıp umudumun Kapılmışım o yolun esrarına Esiri olmuşum o sevdanın… Bir kez daha söylüyorum Suçun yok senin güzelim Suçun yok… İnan İnan ki hiç suçun yok. Zor bir adamım ben. Tüm suç benim… Seni sevmenin Sana aşık olmanın Sevda türküleri yazmanın Aşkına tutku ile bağlanmanın Tek suçlusu Ama tek suçlusu benim… İnan güzelim İnan ki güzelim senin bir suçun yok Asıl suçlu benim… Zor bir adamım Onun için suçluyum. |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|