|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
04-20-2008, 18:58 | #1 |
senden gerisi varsa
Heybemde sevdâmla Gönül bahçemi süsleyen o sihirli adınla Çaresiz gidiyorum İçimde ahlarım hasretlerim Boşa olmayan bu nidâlarımla Bu çığlık, bu sedâlarla. Ne vuslatlar boşuna Ne de kaçak vedâlar Bir yürek çığlığı bu Ne ahlar ne dualar Bir hasret sığlığı bu Ancak çekenler anlar. Yürüyorum sırtımda hasret dolu çıkınlar Karaları sevmek neyime Sevginin rengi güzeldir Birde sende ki hürriyetimin Sen hiç bir tanem Geçtinmi yalan ruyaların çorak esrarından? Gidiyorum, Beyhudeymiş uğrunda Çekilen bu ezalar Almam nice ahları Ağır gelir cezalar Gönlüm nurlu sabır mesiresi Kanatlarım hala Saf sevdâlarda. Sevdâ bülbülleri dem çeker Hasretine gidiyorum, Girdaplarımda senin sevgin asılı Her şeyi sana, mekanımı ellerine bıraktım Ve gidiyorum, Sesi sesimle Ruhu ruhumla Nefesinde can bulduğum, Gidiyorum, esrarını anlatmadan Sırrını özüm bildiğim Gidiyorum, sırtımda Heybem sevgi gam, özlem dolu Senden gerisi varsa..... "O"da Allah`ın yolu... |
|
|
|
04-21-2008, 02:16 | #2 |
saol....
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|