![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() senden cocugum olsun istiyorum aysel
-ben de senden arabam olsun istiyorum ama hala tik yok -taam lan kendi kendime yaparım ben çocugu -senden Cocugum olsun istiyorum tarik -onu benim soylemem gerekiyordu yesim -e be yilardir niye soylemedin o zaman.. kotu kotu konusturuyosun beni -senden cocugum olsun istiyorum -ben de az evvel bi bardak su istemistim ama daha getirmedin cigdem. -once cocuk sonra su ismail -lan deli kari simdi calismalara baslasak, tohumun tutmasi, cenin in olusmasi, gelismesi, dogmasi 10 ayi bulur.. öldurcen mi lan beni susuzluktan -senden cocugum olsun istiyorum ozlem -bu cumleyi kac kiza soyledin hilmi? -babasi oldugum 6 cocugun annesine soylemistim -senden cocugum olsun istiyorum -kac kilo istersin cemal? istersen suyundan da koyayim, tam olsun -senden cocugum olsun istiyorum belma -efendim -senden cocugum olsun istiyorum dedim -pardon tanisiyor muyuz? -ayy cok ozur dilerim, ben belma ile karistirdim sizi.. ozur dilerim.. ama sizden de bi cocuk yapabiliriz isterseniz.. -senden cocugum istiyorum -birak cocugu, senden cacik bile olmaz murat.. -senden cocugum olsun istiyorum -peki..bagliyorum su anda -nereye la? -cocuk yapim merkezine.. -Allah im..Neden butun dengesizler beni buluyor -senden cocugum olsun istiyorum -ne bu simdi yeni moda mi -hayir doga kanunu -kanunlari sevmem ben..kendine kole ariyorsan baska kapiya -hay senin sosyalistliginide.. -sendem cocugum olsun istiyorum fevziye -tanri ol dedi ve oldu -ulan hep dengesiz karilar beni buluyo senden cocugum olsun istiyorum -yine hangi sarkiyi dinledin -hayir yasam felsefem oldu.olgunlasip coluk cocuga karismak -peki baska derdin varmi -var seni bosamak! -neden ki¿ -ne demis sokrates.Karisi guzel olan koca,cirkin olan filozof olur -senden cocugum olsun istiyorum -ya ben? bana sordun mu bir kerede ha..hep sen..herseyi sen istiyorsun..biktim hayatimdan be..Allah im ölsemde kurtulsam.. -tamam kes lan!nerden actim seni simdi senden cocugum olsun istiyorum sevki -sen nasıl bisey istedigini soyle ben siparis geceyim senden cocugum olsun istiyorum -cocugunuz olsun istiyosaniz cocuk yazıp 5687 gonderin cocugunuz cebinize gelsin -senden cocugum olsun istiyorum -niye kurban benmiyim senden cocugum olsun istiyorum -bi daha televizyon izlersen bacaklarini kirarim ordan ogreniyosun demi bunlari.cok konusma sofrayi kur senden cocuk istiyorum canim - paketmi olsun ? kucaktami tasiyacaksin --Senden cocugum olsun istiyorum --Bunadin sen Necla,torunlar universiteyi bitirdi... |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() -senden cocugum olsun istiyorum -ben de az evvel bi bardak su istemistim ama daha getirmedin cigdem. -once cocuk sonra su ismail -lan deli kari simdi calismalara baslasak, tohumun tutmasi, cenin in olusmasi, gelismesi, dogmasi 10 ayi bulur.. öldurcen mi lan beni susuzluktan senden cocuk istiyorum canim - paketmi olsun ? kucaktami tasiyacaksin 2 si manyakmıs ya valla gülmekten ölüyordum valla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() senden cocugum olsun istiyorum sevki
-sen nasıl bisey istedigini soyle ben siparis geceyim sipariş gecmek nasıl olucak acaba ama guselmış.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Genco Profilindeki Resimde Ne Yapıyorlar.???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|