|
Aşk, Sevgi ve Evlilik Aşk, Sevgi ve Evlilik ile ilgili herşey . |
Seçenekler | Stil |
01-29-2009, 04:03 | #1 |
SeN ßeNde "gittiğin gün" ßiTTin!!!
SEVMEDİN!!! SevSen ßıRakıp gideRmiydiN_? DiyeLim Ki giTTin ! ßir Kez oLsun aRamaZmıyDın_? özLemeZmiydiN_? SesiMi duYmaK isTemezMiydiN_? SevseYdin isTeRdiN... Ama SeN seVmediN Ki!!! Kod:''yürek dayanmıyor bu gidişe sonsuz bir ucurumdayım sanki..ama dön desen de dönemem artık..'' Gidi$iNiN yeRi vaR yüReğimDe aMa döNü$üNün YOK! ßiLeSiN!!! SeN giTTiN...giTTiğiN güN ßiTTiN... SeN o güN ßeNide ßiTiRdiN... Kod:''derin bir mavi var orada içinde kaybolmak gerek boğulmak gerek yüreğine akmak gerek '' eNgiN ßiR oKyaNusu a$aRdıM hep o göZLeRde...Çogu ZaMaN kayßoLuR,haTTa ßoğuLuRduM... ßiR ßaKTıM dipTeyiM... Ne o güZeLLik VaR eTRafıMda,Ne De kuRTuLaßiLeceğiM ßiR FıRsaT... Kod:''allahım tutsun ellerimden bırakmasın beni deniz gözlüm ağlatmasın gözlerimi '' aRdıNDaN giTTİğiN geLdi aKLıMa... GiTTiN ve ßiTTiN... KuRTuLSam ßiLe faYdaSız aRTıK… ßuNdaN SoNRaSıNda heR ya$aNmı$LığıN aRdıNda KaLaN KoRKuLaRdaN ßiRi oLacaK o göZleR… YüReğiMi acıTacaK… aNıLaRıMı haTıRLaTacaK….DeRiN göZLeRiN aRTıK çoK deRiN geLMeKTe ve ßaNa KoRKu veRMeKTe ßiLeSiN… Ne ßiR daHa daLaRıM,Nede ßiR daHa KoRKuMu YeNMeYe çaLı$ıRıM….. Kod:ßeN haLa YeNi uMuT ßeKLiYoRuM seVgiLi… SeNi değiL… aRTıK giTMi$siN-döNMü$süN KiMiN uMRuNda…? ßeNiM oLMaDığı KeSiN !!! |
|
|
|
01-29-2009, 11:00 | #2 | |
Alıntı:
|
||
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|