![]() |
![]() |
#1 |
![]() Malzemeler
1 adet tavuk göğüs eti 2 adet havuç 1 adet kabak 1 adet pırasa 1 su bardağı ??? 1 yemek kaşığı sıvıyağı 1 yemek kaşığı zencefil 1 çay kaşığı buğday nişastası Karabiber Tuz Yemeğin Tarifi Sebzeleri yıkayın. Kabak, pırasa ve havucu kibrit çöpü kalınlığında doğrayın. Tavaya sıvıyağı ve doğradığınız sebzeleri koyup, 5 dakika soteleyin. Üstüne tuz serper gibi nişastayı serpin, 6 bardak su ve zar şeklinde doğranmış tavuk etlerini koyup, çorbayı 20 dakika kaynatın. ??? ve zencefili koyup karıştırın, 10 dakika kaynatın. Çorbanın suyu azalırsa su ilave edebilirsiniz. Sıcak servis yapın. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() ne buldularsa koymuşlar
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Eline Saglık Tşkler..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|