sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > SONFORUM HAKKINDA > Öneri - İstek - Şikayet Merkezi
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Öneri - İstek - Şikayet Merkezi Forumla ilgili önerilerinizi buaradan bize iletebilirsiniz.Forumla ilgili şikayet ve isteklerinizide bu bölümde yapabilirsiniz.

Yeni Konu aç  Konu Kapatılmıştır
Seçenekler Stil
Okunmamış 03-17-2008, 20:28   #1
Kullanıcı Adı
HayalHouse
Standart Röportaj

SORU 1= Gerçek adını öğenebilir miyiz ve tabii neden bu nicki seçtiniz ?
CEVAP =

SORU 2= Doğum Tarihiniz, Nerelisiniz ? Medeni durumunuz? Bekarsanız sevgiliniz var mı ? Evliyseniz çocuğunuz var mı? Kaçtane? Cinsiyetleri ne? Yaşları Nedir ?
CEVAP=

SORU 3= Öğrenci misiniz ? Ya da çalışıyormusunuz ? Mesleğiniz hakkında bize biraz bilgi verebilir misiniz?
CEVAP=

SORU 4= sonforum ile nasıl tanıştınız? Nasıl üye oldunuz?
CEVAP=

SORU 5= Hangi takımlısınız ?
CEVAP=

SORU 6= Bize biraz kendinizi anlatır mısınız?
CEVAP=

SORU 7= Zamanınızı nasıl geçirirsiniz, hobileriniz nedir ?
CEVAP=

SORU 8= Gelecek için planlarınız var mı? Herşeyi akışınamı bırakırsınız? Varsa ne gibi planlarınız var ?
CEVAP=

SORU 9= Yaşadığınız şehri anlatır mısınız bize?
CEVAP=

SORU 10= sonforum'da beklentileriniz nedir ? Burada sizi mutlu edecek ve üzecek şeyler neler ?
CEVAP=

SORU 11= En beğendiğiniz ve en çalışkan dediğiniz sonforum'cu kim?
CEVAP=

SORU 12= En sabırlı sonforum'cu sizce kim? Neden?
CEVAP=

SORU 13= En sevdiğiniz sonforum'cu kim? Neden?
CEVAP=

SORU 14= Evlilik hakkında neler düşünüyorsunuz ?
CEVAP=

SORU 15= Sevdiğiniz müzik türü, sevdiğiniz sanatçı kim ve sevdiğiniz şarkılar hangileri ?
CEVAP=

SORU 16= Karşı cinste önem verdiğiniz şeyler neler, ilişkilerinizde ne ararsınız, ne beklersiniz, bir ilişkiyi sürdürmek için gerekli olan şeyler sizce nelerdir ?
CEVAP=

SORU 17= Sizce Aşk Nedir ? İlk görüşte aşka inanır mısınız ?
CEVAP=

SORU 18= Mutfağa girer misiniz ? Yemek Yapmayı severmisiniz ? Sevdiğiniz yemek ne?
CEVAP=

SORU 19= Sizi En çok kızdıran şey nedir ? Sinirli misiniz ?
CEVAP=

SORU 20= Forumumuzda kalıcı olmanızın nedeni ?
CEVAP=

Soru 21= Başınızdan geçen komik olay veya rezil oldum eyvah dediğiniz bir olay varsa anlatır mısınız ?
CEVAP=

SORU 22= Elinizde Bir Bant olsa kimin ağzını bantlardınız ?
CEVAP=

SORU 23= Forumumuzda en sevdiğiniz bölüm ve ilginizi en çok çeken bölüm neresi ? Neden?
CEVAP=

SORU 24= Forumumuz için yapılmasını istediğin yada eksik gördüğün bir bölüm varmı ?
CEVAP=

SORU 25= sonforum'u seviyorum çünkü ?
CEVAP=

SORU 26= Sen kendine soru sorsan ne sorardın ?
CEVAP=

SORU 27 = Aşık Olduğun , Sevdiğin , Çıktığın Varmı
CEVAP=
HayalHouse isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sonforum'un önerileri

Okunmamış 03-17-2008, 20:31   #2
Kullanıcı Adı
HayalHouse

s.a
arkadaşlar sizler için bir röportaj hazırladım
bunu yetkili ilgili arkadaşım alıp istedigi bir üyesi ile röportaj yapıp suna bilir.
sevgi ve saygılarımızla HayalHouse (Dost Site)
HayalHouse isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Okunmamış 03-17-2008, 20:35   #3
Kullanıcı Adı
_SoN_

teşekkürler kardeşim . bununla ilgileneceğim .
_SoN_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Okunmamış 03-17-2008, 20:36   #4
Kullanıcı Adı
morciii

teşekkür ederiz daha önce önerilmişti ama rafa kaldırmıştık

elimizde bulunsun en kısa zamanda yaparız... sağol
morciii isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Okunmamış 03-17-2008, 20:50   #5
Kullanıcı Adı
*fanii*

ama bunu yerine roportaj bölümü açılıp isteyen kişi anlaştığı biriyle kendi hazırladığı bir roportajı yapsa daha da güzel olabilir

ama bunun içinde teşekkür ederiz
*fanii* isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Okunmamış 03-17-2008, 21:17   #6
Kullanıcı Adı
morciii

yaa sabit bi roportaj yapılır sormak istediğiniz bi soru olursa sorarsınız yine...
morciii isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Okunmamış 03-19-2008, 01:21   #7
Kullanıcı Adı
*fanii*

CEVAP = Gerçek adım Gündüz sevdiğim bir söz ayırca şarkısıda var sevdiğim bir şarkı

SORU 2= Doğum Tarihiniz, Nerelisiniz ? Medeni durumunuz? Bekarsanız sevgiliniz var mı ? Evliyseniz çocuğunuz var mı? Kaçtane? Cinsiyetleri ne? Yaşları Nedir ?
CEVAP= 1991 / nisan 9 İstanbul doğumluyum bekarım sevgilim var gibi

SORU 3= Öğrenci misiniz ? Ya da çalışıyormusunuz ? Mesleğiniz hakkında bize biraz bilgi verebilir misiniz?
CEVAP= öğrenciyim şuan evdeyim kader denen şeyden dolayı seneye devam

CEVAP= abim çağırdı isteği bir emirdir benim için baktımki başka bir abimin forumu allah dedim

CEVAP= Galatasaray her zaman her yerde

CEVAP= kendimi anlatmayı sevmem anlatmam kendimi anlatırsam ne kadarı doğrudur bilinmez sizin tanımanızı beklerim sadece şu iyi bir sagocuyumdur

CEVAP= zamanım hep evde geçer hobilerim vardı ama bazı nedenler dolayı ara verildi

SORU 8= Gelecek için planlarınız var mı? Herşeyi akışınamı bırakırsınız? Varsa ne gibi planlarınız var ?
CEVAP= akışında herşey

CEVAP= İStanbul işte bazen hayallerin şehri bazen acıların şehri herşeyiyle İstanbul

SORU 10= sonforum'da beklentileriniz nedir ? Burada sizi mutlu edecek ve üzecek şeyler neler ?
CEVAP= sonforum zirvede olacak allahın izniyle birgün

CEVAP= ben

CEVAP= morcii nedeni bende saklı

CEVAP= ayırt edemem bu yüzden kendim

CEVAP= zamanı gelince olmasını istediğim şey hatta zamanı fazla uzatmadan mutlu huzurlu bir ilişki artı 2 çocuk biri erkek biri kız allahın izniyle inşallah

SORU 15= Sevdiğiniz müzik türü, sevdiğiniz sanatçı kim ve sevdiğiniz şarkılar hangileri ?
CEVAP= sevdiğim müzik türü türkçe rap anadolu rock sagopa kajmer - şebnem ferah - emre aydın - haluk levent vs

SORU 16= Karşı cinste önem verdiğiniz şeyler neler, ilişkilerinizde ne ararsınız, ne beklersiniz, bir ilişkiyi sürdürmek için gerekli olan şeyler sizce nelerdir ?
CEVAP= sevgi saygı sadakat güvenç özveri

CEVAP= ilk görüşte aşk yoktur cinsellik ve ego vardır aşk birden olamaz tanıdıkça olur ilk görüşte anca hoşlanırsın

SORU 18= Mutfağa girer misiniz ? Yemek Yapmayı severmisiniz ? Sevdiğiniz yemek ne?
CEVAP= mutfağa su almaya girerim ne yemeği ya geçende ilk defa çay yaptım

CEVAP= beni benciller şizofren kılıklı dengesizler yapmadığım şeydenn dolayı suçlayanlar bilmediklerini bilir gibi taslayanlara sinr olurum tabi bunları bana karşı yapanlara

CEVAP= benim evim burası

Soru 21= Başınızdan geçen komik olay veya rezil oldum eyvah dediğiniz bir olay varsa anlatır mısınız ?
CEVAP= okula maç ederken pantolunun yırtılması ve sıcak kakao dökülmesi pantolana

CEVAP= arsızların

SORU 23= Forumumuzda en sevdiğiniz bölüm ve ilginizi en çok çeken bölüm neresi ? Neden?
CEVAP= sağlık ve güzellik bölümü bilmem fazla el atan yok cılkı çııkmadı ondandır

SORU 24= Forumumuz için yapılmasını istediğin yada eksik gördüğün bir bölüm varmı ?
CEVAP= bilmem

CEVAP= Benim evim

CEVAP= naber nasılsın ?

CEVAP= var
*fanii* isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Okunmamış 03-19-2008, 11:48   #8
Kullanıcı Adı
geist-madchen

CEVAP =adım kardelen.geist madchen hayalet kız demek bi aralar ruh gibi dolanıyodum ortalarda o zaman lakabım oldu

CEVAP= 27.05.1991 antalyalıyım.bekarım.sevgilim yok.
CEVAP=eet öğrenciyim.

CEVAP=muhi saolsun yeni bi site var dedi bende bi gelip bakıyım dedim

CEVAP=beşiktaş

CEVAP=anlatılmam yaşanırım ben.DERMİŞİM.aslında pek anlatılcak bişeyim yok.delinin dengesizin tekiyim

CEVAP=müzik dans ve spor benim hayatım onlar dışında kitap pc ve tv

CEVAP=öğretmenlik hayalim.öğretmen olup Fasta çalışmayı düşünüyorum.ama genelde herşeyi akışına bırakırım.pek hayalperest değilimdir.hatta hiç hayal kuramam

CEVAP=çok iğrenç biyer.tabi bana göre.kalabalık sıcak turist kaynıyo.ama tarihi açıdan süper

CEVAP=çok bi eklentim yok.yani beklentilerimi karşılıyo.iyi arkadaş ortamı beni mutlu ediyo.şuana kadar üzen bi olay yaşamadım

CEVAP=ya herkes çalışıyo burda pek yatıp ense yapan tipler yok

CEVAP= bilmem =)

CEVAP=peri ve ayshenur.çünkü sınıf arkadaşlarım ve dostlarım

CEVAP=evlilik bana çok uzak pek düşünmüyorum en azından şu na

CEVAP=rap ve rock .sagopa kolera zardanadam duman hayko sago ve koleranın tüm şarkılar ama en çok disstortion haykonun melekler ve son kez

CEVAP=benim için önemli olan şey yani ilk baktığım gözler .gerçektende gözler yalan söylemi.bi ilişkiyi sürdürmek için önemli olan şey sadakat saygı ve sevgi

CEVAP=ilk görüşte aşka inanırım.çünkü başıma geldi.bence aşk yaşayınca çok güzel ama bitince bi o kadar acı

CEVAP=mutfağa girerim.ama çok nadir.yemek yapmayı pek sevmem daha doğrusu beceremem.sevdiğim yemek pek yok aslında salata olsun yeter

CEVAP=sinirli değilimdir ama sinirlenirsemde sakinleşmem.beni yalan sinirlendirir

CEVAP=çok güzel eğlenceli

CEVAP=yok aslında

CEVAP=kendimin

CEVAP=resimler

CEVAP=yok

CEVAP=eğleniyorum

CEVAP=sen neden varsın

CEVAP=çıktığım falan yok ama aşığım maalesef
geist-madchen isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Okunmamış 03-28-2008, 02:12   #10
Kullanıcı Adı
nehir

İLLAKİ HEPSİNİ BİRDE SORMAYIZ CANIM SEÇERİZ İÇLERİNDEN ÖYLE .
nehir isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)