![]() |
|
Fenerbahçe Kanaryalarla alakalı tüm haber ve yorumlar burada. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() ![]() Rıdvan Dilmen, kart görerek Sivas maçında cezalı duruma düşen Fenerbahçeli futbolcuları eleştirdi. Fenerbahçe'nin, Denizlispor'u 3-1 yendiği maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen, sarı kart görererek gelecek hafta oynanacak Sivas maçında cezalı duruma düşen futbolcuları sert bir dille eleştirdi. BİLEREK KART GÖRDÜLER NTV'de yayınlanan Yüzde 100 futbol programında Fenerbahçe-Denizlispor maçını analiz eden Rıdvan Dilmen sarı kart gören futbolculara tepki gösterdi. Yabancı oyuncuların Sivas deplasmanında oynanamak için bilerek kart gördüklerini iddia eden Dilmen, bu futbolcuların evde oturup maçı TV'den değil de Sivas'ta tribünden takip etmesi ve takımlarını yalnız bırakmaması gerektiğini söyledi. KIYMET BİLECEKSİNİZ Pozisyonları gördüm Lugano, Santos, Cristian direk bana kart göster demişler. Arkası dönük, bir tanesi çift atladı. Ben buna üzülüyorum. Oyuncuya son derece saygı duyan bir insanım. Hesap olmayacak. Oynadığınız kulüplerin kıymetini bileceksiniz. MECBUR GİDECEKLER Bunlar problem büyük takımlar için.. Kaçırdığı golleri değil duygularını çözmesi lazım. Kart gördüler ama biz onları götüreceğiz diyecekler. Zaten öyle olmalı. Götürmeseler Aykut Kocaman hata yapar. Aslan gibi gidecekler. Yok öyle. Arkası dönük vur evde kal televizyonu aç seyret. kralspor |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|