|
Yerli ve Yabancı Şarkı Sözleri Şarkı sözleri paylaşım noktanız |
Seçenekler | Stil |
03-16-2009, 17:45 | #1 |
RAHDAN ft YUNUS EMRE - Yürekten Olsun . .
RAHDAN
Acımı Yazdım ben her gece yastığa Kaybettim kendimi ara bulsana Sigara Dumanı senin adını söyledi bana bu gece Bir ömür mü yoksa geçen her saniye Bu adam yalnız gelseydin apansız Gördün mü şu gözleri (ah) bence yalansız Düşüncelerim başlar gözlerimde biter Kaybolan duygularım sensizlikte gider Karanlıkta bile seni görebilecek ben beni görebilecek SEN SEN SEN Aydınlığa koşarken yanımda sen senin yanında yine BEN BEN BEN Vadedilen hayatımı kime adadım Bir anlık hatıra mı kime yandım? Bundan Böyle hayat iki beden olsun Ben böyle severim haberin olsun (3) NAKARAT (orhan gencebay) Bize aslan gibi sevmek yaraşır Muradımız AŞKTIR yavrum yürekten olsun Bize aslan gibi sevmek yaraşır Maksadımız AŞKTIR yavrum gönülden olsun,yürekten olsun YUNUS EMRE Ben ne aşklar gördüm iki paralık Elini tutamam evet midem bulanır O kadar genişler ki kaybolacaz Koca bir ömür bir güne sığdırılır Bana uzak olsun yaklaşma dur Ben alışamam hiçbir zaman böyle biçime Eğer aşk varsa kavramalı beni Tek bakışta anlamalı gözümün içine Seni sevdim ötesi var mı Bence yok arama beni başka yerde YA GİDERSEN Aklım kalır hakkımı alma yanına Ahımı da al götür HEDİYEM OLSUN Öyle yaşarız ki korkarsın Ben dilerim ki her günün Yürekten Olsun Bazen öyle bakarım (a) utanırsın Ben böyle severim haberin olsun (3) Orhan Gencebay (nakarat öncesi) Yalandan dolandan bıktık sahiden olsun Seviyorum seni derken nutkum tutulsun NAKARAT (orhan gencebay) Bize aslan gibi sevmek yaraşır Muradımız AŞKTIR yavrum yürekten olsun Bize aslan gibi sevmek yaraşır Maksadımız AŞKTIR yavrum gönülden olsun,yürekten olsun . . |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|