|
Yerli ve Yabancı Şarkı Sözleri Şarkı sözleri paylaşım noktanız |
Seçenekler | Stil |
02-11-2009, 14:39 | #1 |
Pussycat Dolls - How Many Times, How Many Lies
They would try to tell me something
Bana bir şeyler anlatıyorlardı Oh, but I was hearing nothing Ah, ama ben bir şey duymuyordum When they said you was just playing me Beni parmağında oynattığını söylediklerinde I didn't listen Takmadım I didn't want to Bunu yapmak istemedim You couldn't find a blinder fool? Başka bir aqtal bulamadın mı? I'm here İşte burdayım Searching through the wreckage Kurtulan parçalarımı arıyorum Wondering why the message never got through Bu kadar zamandır neden bir mesaj atmadığını merak ediyorum And I found I misplaced all of my faith Yanlış kişiye güvendim How could I put my faith in you? Sana nasıl güvenebildim? How many times, how many lies? Kaç kere yalan söyledin? How long you been sneaking? Ne zamandır kaçıyorsun gizlice? How long you been creeping around? Ne zamandır berbat ediyorsun ortalığı? How many lies, how many times? Kaç kere yalan söyledin? Were you here deceiving? Beni aldattın mı yani sen? While I was here believing in you Ben hala sana inanıyorken I got to put the blame on myself Kendimi suçlamam lazım Should've known with everyone else Herkesin haberi varmış, Just knowing they knew you was just bad news Senden sadece kötü haberler geldiğinden I should've walked out (I should've walked out) Çekip gitmeliydim (Çekip gitmeliydim) I should've seen clear (I should've seen clear) Açıkça görebilmeliydim (Açıkça görebilmeliydim) I'm glad your sad ass is out of here Aptal k.çın kapı dışarı olduğu için çok mutluyum I've gone and thrown out all the records Gittim ve tüm şarkı kayıtlarını sildim All the ones that ever reminded me of you Bana seni hatırlatan her birşeyi I've gone and tore up all the pictures Gittim ve tüm resimleri çıkardım 'Cause there was not one shred of truth Çünkü hepsinde güvenim paramparça olmuştu How many times, how many lies? Kaç kere yalan söyledin? How long you been sneaking? Ne zamandır kaçıyorsun gizlice? How long you been creeping around? Ne zamandır berbat ediyorsun ortalığı? How many lies, how many times? Kaç kere yalan söyledin? Were you here deceiving? Beni aldattın mı yani sen? While I was here believing in you Ben hala sana inanıyorken There were so many times Çok zaman vardı There were so many lies Çok yalan vardı I don't know why I stayed on you Niye sana takılıp kaldım bilmiyorum There were so many days Çok günler vardı There were so many games Çok oyun vardı I should've thrown your sad ass out Çoktan üzgün k.çını kapı dışarı etmeliydim But now the game is through Ama şimdi oyun bitti I'll never trust in you Artık asla sana güvenmem I've finally got wise Nihayet akıllandım I opened up my eyes Gözlerimi açtım Your game is over Oyunun sona erdi işte I've gone and thrown out all the records Gittim ve tüm şarkı kayıtlarını sildim All the ones that ever reminded me of you Bana seni hatırlatan her birşeyi I've gone and tore up all the pictures Gittim ve tüm resimleri çıkardım 'Cause there was not one shred of truth Çünkü hepsinde güvenim paramparça olmuştu How many times, how many lies? Kaç kere yalan söyledin? How long you been sneaking? Ne zamandır kaçıyorsun gizlice? How long you been creeping around? Ne zamandır berbat ediyorsun ortalığı? How many lies, how many times? Kaç kere yalan söyledin? Were you here deceiving? Beni aldattın mı yani sen? While I was here believing in you Ben hala sana inanıyorken I opened up my eyes oh yeah.. Gözlerimi açtım, evet.. |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|