![]() |
Hasretimle İsteyişlerimle/Seni Seviyorum
![]() Seni seviyorum kelimesi... Ne anlamlı söz öyle değil mi? Hele de senden duymak Bambaşka bir duyguya taşır yüreğimi Her zaman yanındayım Her düştüğünde kaldırmaya hazırım Oralarda nasılsın bensiz bilmiyorum ama Ben sensiz özlemlerdeyim bu aralar Kimse kalmasın sevdiğim bizi, Sevdamızı bilmeyen Bir kuşla haber yolladım Geldi mi bilinmez ama Bütün hislerim sevdam içinde gizlidir bilesin Geceler uzun gelir artık bana sevdiğim Günler sensiz geçmek bilmez buralarda Yalvarıyorum Allah'ıma her gün Bana onu bağışla bana getir diye Saat kaç bilinmez ama Gece çökmeye durmuştu sevdiğim Denizin kıyısında oturuyorum Sana olan sevdamı aşkımı bir bir anlatıyorum Oda beni sessiz sakin dinleyiveriyor Diyorum gelse oturuverse yanıma Kollarının arasına alsa Kaybetse kendisinde benliğimi Her dokunuşunu biraz daha Derinden hissetsem o an içimde Nefesini içime çeksem delirircesine sevdiğim Bunlar özlem satırlarım sevdiğim Sana olan özlemlerim saklı içinde Her satırında ayrı bir haykırış, Her satırında ayrı bir hasret var Seni sevmelerimle ve isteyişlerimle dolu... Yasemin Yıldız |
Saat: 16:21 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025