![]() |
Evli gibi =)
Soğuk ve karlı bir gecede tipiden yolunu kaybeden bir işadamı ve > > sekreteri arabalarını terketmek zorunda kalırlar ve uzun bir > > yürüyüsten sonra üşümüş ve ıslanmış durumdayken bir kulübe bulurlar. > > Kulübede bir yatak, bir uyku tulumu ve bir sürü battaniye > > bulunmaktadır. .. > > Geceyi geçirmeye hazırlanırlar ve işadamı bir centilmen > > olarak , yatağı sekreterine verir... > > Ben yerde uyku tulumunda uyurum" der. Sekreter yatağa > > yatar , adam uyku tulumunun içine girerek fermuarı çeker. Bir süre > > sonra , tam da uyumak üzereyken sekreterinin sesini duyar; Efendim, > > ben çok üşüyorum." > > Adam fermuarı açar, uyku tulumundan çıkar, bir battaniye > > alıp kadının üzerine örter, tekrar uyku tulumuna girer, yine tam > > uyumak üzereyken sekreterinin sesini duyar; > > Efendim, ben hala çok üşüyorum." > > Adam yine fermuarı indirir, tulumdan çıkar, bir battaniye > > daha alıp kadının üstüne örter, uyku tulumuna girerek fermuarı çeker. > > Tam uykuya dalacağı sırada yine duyar; Ben yine çoooook > > üsüyorum". > > Adam yattığı yerden; Bir fikrim var." der, Burası ıssız > > bir yer. Neler olduğunu kimse göremez , istersen evliymişiz gibi > > davranabiliriz ." > > Genç kadın kıkırdar; Tamaaam, bana göre hava hoş." > > Adam yattığı yerden avazı çıktığı kadar bağırır; > > ÖYLEYSE KALK VE KAHROLASI BATTANIYEYI KENDIN AL!!!!! "" ;D;D;D alıntı :D |
bırakın bu işleri kardeşim...:yeah:
|
Det uyusssssssss :ban hemen geldiğini belli edicen ya:V
|
ya naptım ben şimdi ya allah allah rahatsız ettiysem giderim kepelek hanım gitmiyorum hiç biyere burdayım :V uyussss
|
:s:Aman gidecekmişşşşş sen mi hihihhii çok komiksin albay abi :s:
|
Alıntı:
küçülde cebime gir abla kaç yaş büyüksün benden sölemek istemiyorum millet içinde :V |
Kaç yaş büyüküm haaa :M:M ya de get beni başkalarıyla karıştırdın galiba son kafana top mu attı senin aceba ;D ;D
|
Alıntı:
|
Gördük kankanı gene kayıplarda ;D ;D
|
:s:
sağol güzel fıkra daha öncede okumuştum ama sonunu hatırlayamadığım için bidaha okudum |
Saat: 10:55 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025