![]() |
Nerde O Eski Bayramlar?
-aah ah nerde o eski bayramlar
![]() -en son nerde biraktiysan orda baba ![]() -allah belasini versin senin gibi evladin nostalji yaptirmiyorsun adama -en son nostaljiyi muazzez ersoy yapmisti baba -allah katmerli belani versin insallah -yok ben karamelli alayim baba ![]() -laaan ![]() -aah ah mufide hanim nerde o eski bayramlar -vallahi muslim bey 1960 yilinin aralik ayinda hatirliyorum ben.. ![]() ![]() ![]() -sorduguma soracagima pisman ettin beni mufide -arefe gunu de zafer bey'e ellettiydim batti balik yan gider.. onu da soyleyeyim dedim ![]() -nerde o eski bayramlar ![]() -burda dede ![]() -getirme beni oraya bacaksiz ![]() -bak bak dede burda ![]() -hay senin edebine, sana terbiye verene ![]() -bak dede burda da eski kandiller var -serefsiiizz ![]() -bak bu da eski yilbaslari -bastonu sokucam cigerine essogluesseeeek ![]() -nerde o eski bayramlar? -abi su evde oturuyodu bayramlar.. babasinin tayini cikti, tasindilar.. ![]() -ulan kral cocuktu bayram be ![]() -kiz kardesi de guzeldi hani ![]() -chuq -ne var lan -bayram duysa diker ebeni -nerde o eski bayramlar +bulamadık patron ![]() -ne demek lan bulamadık eski bayramlar nerde çabuk söyleyin +.........(ulan yaşlandıkça kafayı yemeye başladı) ![]() -gidip bulun lan o bayramları bulmadan gelmeyin ;D ;D ;D ;D alıntı :D |
teşekkürler :)
|
süperr
eline sağlık:D |
BİŞİ DİİL DE HANİ REPLER :D:dyk:
|
VERDİK YA RAPİNİ AMA 2.KEZ VERMEME İZİN VERMİYOR
10 FARKLI ÜYEYE ARP VERMEM GEREKİYORMUŞ:/ |
Çöşşşş bu sonu asmak lazım haybedne 9 üyeyi nerden bulucan sen şimdi :d040: çok saol alonecim genede yapacağını yapmışsın:D pinti sona bak gene arazi olmuş:dyk:
|
tamam be , selam verdik borçlu çıktık :V
|
;D ;D ;D ben böyle adamın iliğini kuruturm :s::s:Yöneticiysen kıyağını yap sende hıh
|
yok ya ben rep filan vermem ;D { emeğine yüreğine sağlık abla sana bir teşekkür yeter fazla bile;D }
|
alınıt deil alıntı olcak :D
saol ablammmm :D |
Saat: 16:33 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025