![]() |
Tüm İslam Aleminin Bayramı Mubarek Olsun (Hadi Bayramlaşalım)
Tatilin kokusunu aldin mi ? ![]() Kokla kokla az kaldi . . . . HAFTA SONU TATİLİ başliyoooorrr Bayram Geliyorrrrrrr !!! ![]() at kendini yollara .... özgürsün! en yakınlarının, sevdiklerinin yanına koş! ![]() Kaldır elleri havaya salla salla ... ![]() Çünkü Bayram Geliyorrrrrrrr Hafta Sonu Geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdiden Memleketine Gidecek Bayram Tatili Arası Görüşemicemiz Tüm Arkadaşlarımızın ve Sonforum Ailesinin Bayramı Mübarek Olsun Allah'a Emanet Olun .. SeLametle Arkadaşlar konuyu erken açmamın sebepi bayramda şehir dışına çıkcak arkadaşlar filan olursa şimdiden iyi bayramlar desin dimi:) neyse arkadaşlar dediğim gibi iyi bayramlar |
HERKESİN KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN....
TÜM İSLAM ALEMİNE VE ÜLKEMİZE HAYIRLAR GETİRMESİ DİLEGİYLE.... NOT:BAYRAM HAÇLIKLARINI ADMİNLERDEN BEKLİYORUZ...:a036::D |
bak bunu iyi hatırlattın kayısı:D
evet adminlerim harçlıkları peşin istiyoruz:D: |
iyi bayramlar herkese =)
|
![]() |
bak benden isteseydin harçlık kolaydıda son admin cimridir zor alırın sen ondan harçlık..
bayramınız kutlu olsun arkadaşlar..üç gün yokum.. |
Tüm İslam Aleminin Bayramı Mubarek Olsun (Hadi Bayramlaşalım)
belki bayram nedeniyle bazı arkadaşalrımız foruma uğramayabilir onun için şimdiden herkesin bayramı kutlu,mutlu,huzurlu olsun ![]() ![]() Büyüklerin Elleri Öpülsün ![]() harçlıklar Alınsın :) ![]() Herkesin Kurban Bayramı Mubarek Olsun Huzurlu ve Hayırlı Olur İnşallah Bayram da Küsler Barışır Dargınlar Birleşir Unutmayın Kalpler Kolay Kırılır Ama Zor Yapılır Tatlı Yiyelim Bayramımızı Tatlı Geçirelim ![]() Hazırlayanlar felsefe taşı ve nehir alfonzo sana da teşekkürler |
çok teşekkür gündüz eklemeler de güzel olmuş tabiki bizim için dini bayramlarımız milli bayramlarımız çoook önemlidir..bunu güzel vurgulamalıyız..herkesin bayramı tekrar tekrar kutlu olsun..
|
herkesin mübarek kurban bayramı kutlu olsun arkadaşlar birileri bayram harçlığı istiyor galiba
eh o zaman buyrun herkes ihtiyacı kadarını alsın :D ![]() |
kayra hocam ben yarın yola çıkcam allahın izniyle orduya gitcem 4 aydır evdeyimde hava alayım biraz :D
benim ihtiyacım var harclık iyi olur valla o 100 lük yeter bana :D: |
Saat: 01:21 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025