sonforum.org

sonforum.org (https://www.sonforum.org/index.php)
-   Moda - Yeni Gelişmeler (https://www.sonforum.org/forumdisplay.php?f=107)
-   -   Adidas by Stella McCartney kış sporları (https://www.sonforum.org/showthread.php?t=30430)

Hasret 01-25-2009 15:56

Adidas by Stella McCartney kış sporları
 
Adidas by Stella McCartney, kış sporları koleksiyonuyla klasik çizgileri ötesinde hem rahat hem de farklı tasarımlar ön plana çıkıyor.

Adidas by Stella McCartney Kış Sporları koleksiyonunda, su ve soğuğa dayanıklı tasarımlar, ince ve seksi kesimleri ve beraberinde Aspen, Vermont ve Val d’lsére gibi gözde kayak merkezlerinden etkilenilerek tasarlanmış ürünleri bünyesinde barındırıyor. Koleksiyonun en çok beğenilenleri arasında soğuğa ve suya dayanıklı Recco Mont ve pantolon yer alıyor.

Adidas by Stella McCartney spor kavramını değiştiriyor ve Adidas’ın geliştirdiği teknikleri, Stella’nın farklı tasarımlarıyla birleştirerek ortaya çıkıyor.

Adidas by Stella McCartney Kış Sporları koleksiyonu; rahatlık sağlarken, seksi ve feminen kalıplar sunuyor.

"Bu koleksiyon, sporunuza kendi tarzınızı katmanızı sağlayacak ve size ışıldamanız için gereken özgüveni verecek." diyor Stella McCartney


Saat: 20:40

lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.

SonForum.org 2007-2025