sonforum.org

sonforum.org (https://www.sonforum.org/index.php)
-   Hayata Dair Yazılar (https://www.sonforum.org/forumdisplay.php?f=339)
-   -   Hayata Ve aşka dair güzel sözler (https://www.sonforum.org/showthread.php?t=30292)

Hasret 01-29-2009 03:24

*Beyazın kaderi kirlenmek, siyahın kaderi suçlanmaktır.

*Dünya bir gündür, o da bugündür!

*Sen, sen ol! Asla biz olma.

*Sakın 30 yıl hukukun olmayan birine, sakın deme!

*Azdan az, çoktan çok gider.

*sadece şahlar hamleleri önceden sezer.

*hayat, ölümle kumar oynama sanatıdır

*özgürlük, sonu meçhul bir firardır.

*Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir.

*Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur. Eğer o kişi seni pek çok kere aldatmışsa bu senin suçundur.

*Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o'dur.

*bela, kişinin sevdiklerinden gelir.

*HERGÜN SENİ DÜŞÜNMEK VE YOKLUGUNU FARKETMEK NASIL ACI VERİYOR BANA BİLİRMİSİN..BİR GÜN SENDE SEVERMİSİN
SENİ SEVMEK İSTİYORUM KALBİM DURANA KADAR PEŞİNDEN KOŞMAK İSTİYORUM DİZLERİM ÇÜRÜYENE KADAR SENİNLE KONUŞMAK İSTİYORUM DİLİM TUTULANA KADAR SENİ ÖPMEK İSTİYORUM DUDAKLARIM KURUYANA KADAR SENİNLE ÇIKMAK İSTİYORUM SONSUZA KADAR CAVEBINI BEKLİYORUM ÖLENE KADAR
SEN VARYA SEVGİLİM. AVRUPA KADAR MODERN. *AMERİKA KADAR GÜZEL. AFRİKA KADAR SICAKSIN. NE VARKİ SEVGİLİM . ANTARTİKA KADAR UZAKSIN..

*Oyun bitince şah da, piyon da aynı kutuya konur...

*Beklemesini bilenin her şey ayağına gelir.

*Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin

*Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gün yağmur yağardı.

*İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim

*Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır...

*Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.

*Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var..
İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim

*Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!

*Güneşin doğduğu da bir gerçek batdığı da... Kalbimin atdığı da bir gerçek, günün bitdiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek...

*Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin.

*seni günde bir kez düşünüyorum o da benim 24 saatimi alıyoo

*Eğer geceler uzun geliyorsa, sevgilin arayıp sormuyorsa, bir gün düşlerinde kavuşacağının yini vermişsen gönülden, işte o zaman sen deliler gibi seviyorsun arkadaş...

*Martının denizi sevdiği kadar sevebilir misin ? Toprağın suyu sevdiği kadar sevebilir misin ? Leyla`nın Mecnun`u sevdiği kadar sevebilir misin? Hadi bırak butun bunlarıda, Benim seni sevdiğim kadar sen de beni sevebilir misin ?

*Hayati gözyaslarinla ödüllendirecegine gülücüklerinle cezalandir....

*Dumanımda oyoktu sigarayı bıraktım kadehimde oyoktu içkiyi bıraktım rüyalarımda oyoktu uyumayı bıraktım baktımki onsuz olmuyor yaşamayıbıraktım

*Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi..

*Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi ÇocukçA Sen GerçEkçE , Hepsi Öylesine Sen Ölesiye..

*Küçüktüm, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna ölmedi dediler, Öldüm, iş işten geçti, dediler...

*Yalnızım, yalnızlığım beni dinlemekte, yalanda olsa ne varki bu şarkıyı söylemekte, yalanda olsa içimden bir bulut akıp geçiyor, yalanda olsa MUTLUYUM bu bana YeTeR

*Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum.

*Sana Ne Demeliyim GüneşIm Desem Güneş Batıyor, Hayatım Desem Hayat Kısa, Gülüm Desem Oda Soluyor, Sana Canım Demeliyim Çünkü Bu Can Seninle Yaşıyor..

*Aşkına döksem gözyaşlarımı, elinle bir defa silecek misin? Şu kalbimi sana versem, bir gün gelecek sevecek misin?

*Sonbahara İNat AğAç Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gün Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM. İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM!

*Bir çerçeve astım odama içi boş önemi yok, neden diye sorma neye baksam seni görüyorum nasıl olsa..

*Düşünüyorum da; düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken, düşünüyor olmanı düşünmek galiba

*Dünyada bir çok insan var.Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...

*Ne Güneşi İstiyorum Karanlığıma Ne De Yıldızları İstiyorum Gece Yarılarında... Çok Değil BirTek Seni İstiyorum Yalnızlığıma!!!

*Gecenin sessizliğini dinle içinde beni bulacaksın.. Karanlığa bak yüzümü göreceksin.. Elini kalbine koy, gözlerini kapa ruhumu yolluyorum birazdan ÖPÜLECEKSİN..

*Bu gün bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında , Eğer ki bir gün beni ararsan ya meyhanedeyimdir yada tam karşısında...

*BuGüNü yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım içindir....

*Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parcalayacak kadal asildir.

*Bir sevgi diledim gözyaşı buldum. Bir dost diledim sırtımdan vuruldum.

*Derdime derman diledim derdimin tiryakisi oldum. Bilki gerçek sevgiyi ben sende buldum!

*Seven unutmaz unutansa sevmemistir eğer sevipte unutmusa sevmesini bilmemistir.

*Kül olmuş ateş yanar mı? Buz tutmuş su akar mı? Bu gözler seni sevdi başkasına bakar mı?

*Sevgini taşımak değil hasretini çekmek zor gülmeyi unutmak değil ağlamaya alışmak değil ölmekte değil özleyipte görmemek zor...

*Sev ama yürekten olsun, gel ama ebedi olsun, gidersen benide ***ür, gittigimiz yer kara toprak olsun

*Kızlar sevgiyi kalplerine,erkekler ise ceplerine koyar! benim ceplerim dolu sevgini bomboş olan kalbime yazıyorum

*Seviyorum seviyorum haykırarak söylüyorum kimselerden korkmuyorum ölümüne seviyorum

*bigün bana soracaksin ben mi dünya mi diye.Ben dünya diyecegim ve sen küsüp gideceksinama bilmeyeceksinki benim bütün dünyam SENSIN!

*gülmek icin mutlu olmayi bekleme, belki mutluluk gülüsünde saklidir. sakin aglayayim deme, kim bilir belki bir yerde senin bir tek gülüsün icin yasayan biri vardir.

*Eger Son Nefesimi Vermeden Once Mutlu Olacagini Bilirsem Cehenneme Bile Gulerek Giderim.!

*Seni ben değil gözlerim seçti , onlar sevdi onlar beğendi , banane gidersen ONLAR AĞLASIN !!!

*Zenginbir adam darbir sokaga girmis ayni anda yandan bir filozof gelmis,zengin adam demiski benbir serseri için yoldan çekilmem filozofda demisbençekilirim

*Cicekler bahcesinde gecsede ömrüm senin üstüne gül koklamam gülüm seni koklamak olsada ölüm sen buna degersin be gülüm

*Düşlerim vardıgörmekten korktuğum,hislerim vardı söylemektenkorktuğum,şiirlerim vardı yazmaktan korktuğum,şimdisen varsın kaybetmekten korktuğum

*Vücudun otobüs, beynin şöfördür kalbin şöför maaline geçerse aşık oldun demektir.

*Aşık bir insansan mantığını unut, mantıklı bir insansan aşkı unut. Hem aşık hem mantıklıysan kıskanırım seni ben.

*Sen seni seveni göremeyecek kadar körsen seni sevende seni sevdiğini söylemeyecek kadar gururludur.

*Gidene kal demeyeceksin.gidene kal demek zavallılar****alana git demek terbiyesizlere.dönmeyene dön demek acizlere yakışır...

*Sadece çocuklar ağlar ve sadece Allah affeder eğer bir gün gidersen çocuk değilim ağlamam Allah değilim affetmem.

*Polis bi gün 3 arkadaşın evine baskın düzenlemiş.Sizi uluslararası kaçakçılıktan tutukluyorum demiş.Adamlarda ;"Abi biz Fenerbahçeliyiz uluslararası ne işimiz olabilirki?"demiş.

*GözLerin daLarSa ßiLki dü$ündüm Seni, kuLagIn CInLarSa ßiLki aNdIm Seni, GeCe UyanIrsan ßiLki ReSMiNi Öptüm, GözLeriNden Ya$ damLaRSa ßiLki SenSiz ÖLdüM..

*DUNYADA UC SEYI SEVDIM. SENI, KALBIMI VE UMIT ETMEYI. SENI SEVDIM SENSIN DIYE, KALBIMI SEVDIM SENI SEVDI DIYE, UMIT ETMEYI SEVDIM BELKI SEVERSIN DIYE

*seni denizdeki canlılara anlattım. benin canım sevgilim balıkları bile aglattın

*нєяşєуι öğяєη∂ιğιη кα∂αя вιℓιяѕιη.вυηυ ∂α öğяєη ѕєν∂ιğιη кα∂αя ѕєνιℓιяѕιη

*her gülen yüzü sanma bahtiyar, her kahkahanın ardında binlerce gözyaşı varr.

Hasret 01-29-2009 03:24

• Aci ve hüzün bir yildiz kadar uzak, mutluluk gözbebegin kadar yakin olsun. Umutlarin gerçek, gerçeklerin mutluluk, mutluluklarin sonsuz olsun
  • Agirdir sevmelerim her yürek tasiyamaz, büyüktür umutlarim her omuz kaldiramaz, her sey olur da su kalbim, bir tek sensiz olamaz. Mürekkepten denizler, kagittan gemiler yaptim. Sonra ismini her yere yazdim. Ismini yazinca seni sevdigimi sandin, ben seni sevmedim sana taptim!.. Günesin buz tuttugu yerde bir alev görürsen, bil ki o yalniz senin için yanan kalbimdir
  • Agzimdan çikacak söz olsan konusmam, gözümden akacak yas olsan aglamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere birakmam!
  • Arzular göz açip kapayincaya kadar geçer biter. Oysa seninle aramizdaki sevgi ve ask asla bitmedi. Ne kadar kötü sey yasamis olsak da tüm bildiklerimi içimde yasayan sana ayirdim. Emin ol ki kendimi yüceltecek bir sey yaparsam bil ki bu artik senin gözünde deger kazanmak ve daha mutlu etmek içindir. Seni seviyorum.
  • Ask dudaklarda kahkaha degil, gözlerdeki yastir. Maksat sevgi ugrunda ölmek degil, ugrunda ölecek sevgili bulmaktir...
  • Bana bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanin 60 saniye oldugu ögretildi ama sensiz geçen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun oldugu ögretilmedi. Yasamimizin her aninda birlikte olmamiz dilegiyle sevgilim...
  • Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim açar açmaz duyayim kokunu. Sevda essin basak saçlarinda, sesin yüzümü rüzgarla bulsun... Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim, gelsin beni en koyu zulamda bulsun ve öyle bir mektup yaz ki sevgilim varsin ölümüm olsun.
  • Sevgi tıpkı bir gül gibidir,rasgele tutarsan dikenleri batar,yapraklarını açarsan duyguları akar,ama tutmasını bilirsen o gül sana tapar...
  • Bazi asklar okyanus gibidir görmesen de sonunun bir yerlerde bittigini bilirsin, okyanuslar bile kiskanir sana olan sevgimi. Görmesem de sonunu biliyorum, sonsuza kadar bitmeyecek... Seni seviyorum!

Hasret 01-29-2009 03:25

• Bazi rüyalar digerlerinden çok uzun sürer. Bazilari da çok çok güzel. Benim en uzun ve en güzel rüyam su an bu mesaji okuyor.
  • Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldi, ben seni bugün de sevmeyecegim çünkü bugün de bitecek; ben seni yarin sevecegim çünkü yarinlar hiç bitmeyecek!
  • Ben sevdanin sokaginda oturuyorum? Geceler hiç bitmiyor, ben hiç uyumuyorum.
  • Beni bir dakika degil bir saniye degil bir saniyenin onda biri kadar sev... Bir yil degil on yil degil bin yil mesut olurum.
  • Beni karanliktan aydinliga, yalandan gerçege, ölümden ölümsüzlüge götürdügün için tesekkürler... Seni seviyorum!
  • Benim için insanlar ikiye ayrilir sevdiklerim ve digerleri sevdigim insanlarda ikiye ayrilir çok sevdiklerim ve digerleri çok sevdigim insanlarda ikiye ayrilir SEN ve digerleri..
  • Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarinda mutluluk, yüreginde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasinda iyi geceler öpücügü, yanagini uzat. Dünde, bugünde, yarinda... Yüregin kadar yanindayim. Kendini yalniz hissettiginde elini kalbine koy; ben hep ordayim!
  • Biliyorsun her gökkusaginin bittigi yerde bir hazine saklanirmis. Gökusagini takip ettim geçenlerde sende bitti... En degerli hazinemsin benim, canimsin. Sana dogru bir kelebek uçurdum, daglari denizleri asti seni buldu, yanagina ufacik bir öpücük kondur.
  • Bir an buruk bir aci saplanirsa yüregine, gözlerin zamansiz takilirsa, kulaklarin zamansiz deli gibi çinlarsa bil ki bir yerlerde özlemissindir beni
  • Bir demet gül vermek isterim sana. Güllerden güzelsin aslinda. Gülü bir gün, seni sonsuza dek seviyorum.
  • Bir deniz düsün "susuz", bir gece düsün "uykusuz", bir insan düsün "sevgisiz", bir bahar düsün "çiçeksiz", bir de beni düsün "sensiz"...
  • Bir erkekle mutlu olmak için onu çokça anlayip az da olsa sevmek; bir kadinla mutlu olmak içinse onu çokça sevip, anlamaya hiç çalismamak gerekir.

• Bir gül olmak isterdim! Neden mi? Beni koparip kokladiginda vücudunun derinliklerine girip bir daha oradan çikmamak için?
  • Bir gün dudaklarin kurursa okyanusu getiririm sana, aksam ayazinda titrersen günesi getiririm sana, eger gönlün bir sevgi ararsa kalbimi söküp getiririm sana...
  • Bir gün sevgilim sordu ask nedir diye... Biraz zaman istedim düsüneyim diye, ertesi gün gördüm onu bir baskasi ile, kulagina fisildadim ask izdiraptir diye.
  • Bir insani sevmek onunla yaslanmayi kabul etmek demektir benim için. Ben seni seviyorum ve bir ömür boyu seninle olmak istiyorum.
  • Bir insanin idealleri olmali, sonsuzluk gibi. Bir insanin özlemi olmali, özlemle açan çicekler gibi. Bir insanin bir tanesi olmali, tipkki senin gibi.
  • Bir kus olup gitsem, assam su enginleri, varsam senin yanina. öpsem doyasiya, koklasam seni...
  • Bir yagmur damlasi seni seviyorum anlami tasisaydi ve sen bana seni ne kadar sevdigimi soracak olsaydin, inan ki birtanem her gün yagmur yagardi.
  • Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir. Simdi uzaklarda senin bir yudum sevgine hasretim sevgilim. Seni hasretimi tüketircesine kucakliyorum...
  • Bir ömür boyu seninleyim desen de istemem artik. çünkü sen rüzgarin çosturdugu bir toz bulutusun, bugün bana esersin ...yarin ellere...
  • Bu gece rüyama gir gizlice, beni simsiki sar öp kokla iyice, son kez isyanlar savur, küfret güzelce ve sonra çek git kahrolasi hayatimdan sinsice!..
  • Bugün her zamankinden farkli bir sey yapayim dedim olmadi yine sana defalarca asik olup seni düsündüm...
  • Bugün yeni bir meyhane kesfettim mezarligin karsisinda. Bir gün beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karsisinda.
  • Bulutlara yükledim hasretimi, rüzgarlarla yolladim sevgimi, yagmurlar yagdirdim gözyaslarimla küçük melekler gönderdim seni öpmeye! Geldiler mi?
  • Buruk hasret dolu geceleri öldürecegim bir gün bu ayrilik sarkilarini kursuna dizecegim ve seni benden ayirdigi için kaderimi mahkemeye verecegim.
  • Bütün mevsimleri bir günde, bütün yillari bir mevsimde yasamaya raziyim seninle... Bir tutam sevinç, bir tutam umut ve bir tutam mutluluk gönderiyorum sana.

• Dogan her günün sabahinda, içimde gözlerini görebilmek aski olmasa, inan hiçbir seye degmezdi yasamak..
  • Duygular vardir anlatilmayan sevgiler vardir kelimelere sigmayan bakislar vardir insani aglatan insanlar vardir ki asla unutulmayan,iste sende onlardansin!!!
  • Dünde, bugünde, yarinda? Yüregin kadar yanindayim. Kendini yalniz hissettiginde elini kalbine koy; ben hep ordayim!
  • Dün gece sen uyurken kizila boyadim denizleri, uçurumdan attim sessizligi, haber saldim rüzgarlara, fisildasinlar kulagina seni ne kadar çok özledigimi... Gece bir baska giyer siyahini, yildizlar daha bir sönük olur, yakamozlar baska çizer denize kendini ve hayat daha bir kahpe oynar oyununu sen yanimda yoksan eger!
  • Eger gökyüzü bir parça kagit, deniz bir sise mürekkep olsaydi yine de sana olan duygularimi yazmaya yetmezdi. Seni o kadar çok seviyorum ki...
  • Eger seni nasil ve ne kadar sevdigimi ögrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalisin, çünkü sana olan sevgimi anlatmak için kelime bulamiyorum.
  • En güzel yarinlar senin olsun, sen buna layiksin ömrün mutluluklarla dolsun. Eger gün gelir de sen beni unutursan, inan ki tatlim canin sagolsun.
  • Gece bir baska giyer siyahini, yildizlar daha sönük olur, yakamozlar baska çizer denize kendini ve hayat daha kahpe oynar oyununu sen yanimda yoksan... Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarinda mutluluk, yüreginde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut, gagasinda iyi geceler öpücügü, yanagini uzat... Muuckk!!!
  • Geceler seni sevdigim kadar uzun olsaydi eger inan ki yeryüzüne hiç günes dogmazdi.
  • Gençligine güvenip erken derken belki elveda bile diyemezsin giderken.
  • Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultani oldun, gece gökyüzünde parlayan yildizim, sabah ise ruhuma dogan günesim oldun.
  • Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, askin içimde ve ruhun bedenimde oldugu sürece seni çok sevmeye devam edecegim...
  • Gözlerin nehir kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düstügüm yer dudaklarin olsa.
  • Güller anlatsin sana olan sevgimi, güller anlatsin yanlizligimi, çaresizligimi? Yavas yavas eriyen yüregimi güller anlatsin ben anlatamadim
  • Günesi seviyorum diyorsun günes açinca gölgeye kaçiyorsun. Yagmuru seviyorum diyorsun yagmur yaginca semsiyeni açiyorsun. Korkuyorum sevgilim çünkü beni de sevdigini söylüyorsun.
  • Günesin dogdugu da bir gerçek battigi da... Kalbimin attigi da bir gerçek, günün bittigi de... Ne çikar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, iste o en büyük gerçek...
  • Adını bile yazamıyorum kağıda olur ya kağıda siner diye ölüyü kıskanırım ben sağıda olur ya seni görür sever diye kaç zamandır gömdüm seni kalbime aman kimse fark etmesin diye her gece yükselir ellerim Rabbime başkasını değil seni versin diye günah mı seni sevmek.
  • Ağaçları aydınlatan ayın üzerine yemin ederim ki içtiğim her damla su zehir olup ayırsa ruhumu bedenimden yinede vazgeçmem senden
  • Ağladım geceler boyu sesimi duyan olmadı Seni göremedim bugün yaralıyım bir kuş gibi çırpındığım bataklıktan çıkamıyorum Sesim gitmez oldu sana Rüzgarlar hiç hafif esmiyor...
  • Ağlamayı bil gülmeyi unutma,sevmeyi bil sevilmeden sevme,güller bülbüllerin yıldızlar gecelerin,mutluluklar sadece ama sadece senin olsun.
  • Ah o gözlerin beni düşürdü derde, söylesene sevdiğim dermanı nerde, derbeder oldum dostlarım ben bu alemde, gözlerini görmesem can veririm ben aman canım ,gülüm canım dizlerinde ölem ben ölem canım ...
  • Aklım almıyor hala gidişini dün müydü bin yıl mı oldu yoksa anlayamadım gülüm sınırsız sanırdım yüreğimi ama sığmıyor acın yüreğime sığdıramadım gülüm bir boşluk ki geride kalan dolmuyor hiçbir şeyle dolduramadım gülüm maskemi ta ki
  • Alev alev yandığım doğru küllerinden doğar mıyım sana doğru kendimi arıyorken olmaktan korktuğum yerdeyim , senleyim al beni ne yaparsan yap.
  • Alışamam gurbetin acısına alışamam hasretin sızına deli eder yokluğunun gecesine alışamam alışamam...

Hasret 01-29-2009 03:26

• Artık ne fark eder bir gün çıkıp gelsen de yanımdan hiç ayrılmayıp her gün beni sevsen de gökten yıldız indirip kollarıma gül diksende benim için öldün sen yaşıyorum desende...
  • Aşığım diyene değil aşkından öleni sev, yüzüne bakıp ağlatanı değil tek başına seveni sev, seviyorum diyerek boynuna sarılanı değil incitirim diye sarılmayanı sev
  • Aşk ağlamaksa,yüreğimdeki acıyı paylaşmaksa,üzüldüğümde sıcacık bir kucaksa,ve aşkım için ateşe atılmaksa,dünya durana can bedende çıkana denk Aşkım.seni seviyorum bebeğim.
  • Aşk dava ise cefa şahittir.şahidin olmadan davayı kazanamazsın ki.
  • Aşk yemini kutsaldır, bilsen de bilmesen de.gün gelir aşk biter ama aşk yemini kutsaldır...ne aşkın kanunu yazılır yeniden nede aşkı arayan adamın kanun yazacak hali kalır.aşk biter geriye bir çift söz kalır "seven ve terk eden" terk eden hemen birini bulur .
  • Aşkın açamadığı kapı kanatlanıp uçamadığı yer mi var. Kalbimi seve seve sana veririm. Bir kerede senin için ölsün yar.
  • Aşkın ateş oldu, kahrolmam için, Hasret kurşun oldu, vurulmam için, Günler asır oldu, yıkılmam için, Yine de senden vazgeçemedim..........
  • Az önce beni cennetten aradılar, bir melek kaçmış KAYIPMIŞ merak etmişler, gördünmü diye bana sordular.'Bilmiyorum dedim'.Korkma seni ele vermedim.
  • Bana seni ne zaman unutacağımı sormuşsun Ben ne zaman öleceğimi biliyor muyum?
  • Bazen sana olan uzaklığımın ateşi düşüyor yüreğime sensiz kaç gün, kaç gece geçti üstümüzden. Bu şehrin bütün ağırlığıyla isyan ve baş kaldırışlarımın bazıları yeni gün doğumlarına bıraktım bunu böyle bil !!!
  • Ben hançer yarası insanı öldürür sanmıştım. Oysa karşılıksız sevmekten her gün ''öLDüM''...!!!
  • Ben hiç unutmadım unutamam içimdeki seni durduramam güneş doğmaktan vazgeçerse dünya yok dönmem derse belki o zaman.. yok yok unutamam ben hiç unutmadım unutamam içimdeki seni durduramam
  • Ben onu kalbimden sildim demişsin perişan haline güldüm demişsin başka bir sevgili buldum demişsin yakışmaz sevgilim yakışmaz sana
  • Ben seni deli gibi sevdim ! Sen beni deliyim diye sevmedin !
  • Ben senin paranı değil seni sevdim ben senin iyi gününde değil kötü gününde her zaman yanında oldum ama sen tam ters davrandın be gülüm.....!
  • Ben sevdamı ve özlemimi yüreğimin derinliklerine gizleyen DİCLE’YİM ve sen yüreğimin derinliklerindeki FIRAT’SIN.Unutma FIRAT var oldukça DİCLE tutkuyla akacaktır.
  • Benden uzak olsan da, sana sarılıp dokunamamamda, sana sesimi duyuramamamda,kalbimizin bir olduğunu ve seninde beni ben kadar özlediğini biliyorum canım.
  • Beni sev öyle sevki kalmasın bir damla gurur.çünkü gururun olduğu yerde aşk izdi rap olur.
  • Beraberken mutluyduk bir sabah uyandığımda yoktun yanımda söz vermiştik ölene kadar yanındayım demiştin hasretin zindan!!! Şehirleri dolaştım bulamadım aşkım nerdesin virane oldum divane oldum seni bulamadım.

Hasret 01-30-2009 21:24

Güller içinde geçse de ömrüm, senin üstüne gül koklamam Gülüm, seni koklamaksa ölüm sen buna değersin Gülüm.

Bir yıldız seç kendin için gökyüzünden gözlerin gibi parlak, senin gibi tatlı olsun, bir yıldız da bana seç, parlaklığı önemli değil yeter ki sana yakın olsun.

Bana seni seviyorum dediğin zaman bu yalan bile olsa bu yalanı dünyanın bütün gerçeklerine değişmeye hazırım.

Aşk insanın hem dostu hem de düşmanıdır. İnsanı önün gibi yıkan, onun gibi sevindiren birşey daha yoktur hayatta.

Dün de bügün de yarın da yüreğinde yüreğin kadar yanındayım kendini yalnız hissettiğinde elini yüreğine köy ben hep ordayım.

Ayışığının aydınlattığı bir kumsala küçük bir dal parçaşıyla seni seviyorum yazmak isterdim ama sen hırçın bir dalga olup silersin diye yazmaktan korktum!

Mevsim ağlıyor bügün, özlüyor o aydınlık günlerini, ayrılıyor yapraklar ağaçlardan bir hasret rüzgarıyla. Bana Eylül'ü yaşatma ey sevgili!

Buruk bir duygu yüklenirse yüreğine, gözlerin zaman zaman dalarsa uzaklara, kulakların zamansız deli gibi çınlarsa, bilki bir yerlerde deli gibi özlenmişsindir.

Yıldızlar gökyüzünde kayarken, melekler ise oynaşırken, sen ise dalıp beni düşünürken, seni daima kalbimin derinliklerinde izleyeceğim

Bir umut kuşu çiz yüreğime beyaz olsun tüyleri kalbin kadar temiz olsun. Bir kanadı senın için diğer kanadı da sevdiğin için çırpsın.

Aşkların en soylusu birken birçok olandır sevginin en güzeli paylaşılan emektir, Aşkların en soylusu birken birçok olandır çıkarsız ve sınırsız paylaşılan yürektir.

Deli bir yağmur olsam seni yağdığım yerler kadar severdim. Deli bir rüzgar olsam seni estiğim yerler kadar severdim. Ama ben sadece deliyim ve seni aldığım her nefes kadar çok seviyorum.

Güzelsin, şirinsin, şahanesin. Çektiğim çileme tek bahanesin. Melek mi? Şeytan mı? Bilmem ki nesin. Tuzaktan tuzağa atsan da olur ben seni seviyorum sen sevmesen de olur.

Duyuyorum sana dokunmanın ezikliğını ve düşünüyorum aşık olmanın rezilliğini inan yanındayken çekiyorum en çok hasretini.

Aşkım var dağlar bilemez, sevgim var kimsenin aklı alamaz, birde sen varsın ya bir tanem dünyada kimse böyle sevemez...

Bir ilk gibi yaşayacağım içimde, kalan son sevgi parçaşını seninle, sakın ayrılmayalım aşkım ölsem bile ellerinde...

Ne olurdu bir yaprağın daha olsa, bak sevmiyor işte hain papatya.

Sevdiğim insanlara kızabilirdim. Eğer sevmek bana mahzun durmayı öğretmeseydi.

Bak gözlerime gözbebeklerim eridi, bak ellerime ellerim çürüdü, bak yüreğime yüreğim eskidi, bak günlerce sardığın bana bak tükendi bitti.. Yetti bu acı beni öldürmeye, sonum oldu son bir bakışın canıma yetti..

Küçükken çikolata için ağlıyordum şimdi ise senin içın.

Duyguları açığa veren gözler olmasa kalp hislerin mezar taşi olurdu.

Soğuk kalpten sıcak söz çıkmaz.

Bazı aşklar okyanus gibidir. Görmesen de sonunun bir yerde bittiğini bilirsin, şimdi okyanuslar bile kıskanır sana olan sevgimi, görmesem de biliyorum sonunu sonsuza dek bitmeyecek.

Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, kalbin içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni sonsuza kadar seveceğim.

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olurda şu gönlüm birtek aşık olamaz.

Ömrüm seni beklemekle geçecekse ve ölüm seni beklerken gelecekse bil ki seni ordada bekleyeceğim.

Hasret 01-30-2009 21:26

Sen güneşin doğduğu, karanlığın bittiği yerdesin sen hep kalbimde yatan tek sevgilimsin. Sevgililer günün kutlu olsun!

Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar çok seviyorum ki.

Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevmeyi hak edemeyeceği kadar özelsin.

Denizi içerken maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi çırpınıyorum. Mavi gözlerini özlüyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.

Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin. Sevgililer günün kutlu olsun

Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var..

Gözlerin nehir kırpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa. Sevgililer gününde bir öpücük borçlusun bana.

Bir 14 Şubat sabahı yine. Düşünüyorum da sensizmi geçecek acaba sevgilim bugün görebilecekmiyim bilmiyorum, seni tutup ellerini sarılıp belki de, söylemek istiyorum ne kadar sevdiğimi, kollarımda olacakmışın sevgililer gününde. Bir demet gül ile bekleyeceğim seni, sadece ben ve özlemlerim olacak...

Seni ne kadar seviyorum biliyor musun? Söz verip de tutmadıgın günler kadar, beni beklettiğin saniyeler kadar,bana sevgiyle bakmadığın an kadar, uykularımı kaçırdığın geceler kadar, sonunda anladım seninde beni ne kadar sevdiğını zalim...

Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için aşığım sana. Sevgililer günün kutlu olsun Bitanem, seni çok seviyorum.

Yine bir Sevgililer Günü, böylesine güzel bir günde bitip tükenmeyen yollardayım sevgilimin kollarında olmak varken uzaklardayım. Böyle bir günde yine isyanlardayım çaresizce sevdiğimden ayrı...

Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni çok sevmeye devam edeceğim...

Seni ne kadar sevdiğimi merak ediyorsan, yağan yağmurun her damlasını tutmaya çalış, tutamadığın her yağmur damlası kadar seviyorum seni...

Sen çöllerde serap gibisin, engin denizlerde yakamöz gibisin, ışığım sensin, güneşim sensin... Bil ki çok özlendin... Sevgililer günün kutlu olsun...

Bazı rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer. Bazıları da çok çok güzel. Benim en uzun ve en güzel rüyam şu an bu mesajı okuyor. Sevgililer günün kutlu olsun!

Sevgililer öpüşürken neden gözlerini kapatır bilir mısın? Çünkü gözleriyle değil de kalpleriyle görmek isterler. Yani hissetmek isterler. Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim çünkü seni çok seviyorum. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler. İnsanlar onu hayatı boyunca belki bir kez görürler. Ben o yıldızı gördüm, o da sensin Birtanem?

Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış. Gökuşağını takip ettim geçenlerde sende bitti... En değerli hazinemsin benim, canımsın.

Bana bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye olduğu öğretildi ama sensiz geçen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu öğretilmedi. Yaşamımızın her anında birlikte olmamız dileğiyle sevgilim... Sevgililer günümüz kutlu olsun.

O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Öylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum. Sevgililer günün kutlu olsun!

Doğan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak. Sevgililer günün kutlu olsun!

Ne zaman tutsam ellerini gözlerimin önünden mevsimler geçer, ne zaman gözlerin gözlerime değse samanyolundan bir yıldız düşer. Sevgililer günün kutlu olsun Aşkım.

Bazı aşklar okyanus gibidir görmesen de sonunun bir yerlerde bittiğini bilirsin, okyanuslar bile kışkanır sana olan sevgimi. Görmesem de sonunu biliyorum, sonsuza kadar bitmeyecek... Seni seviyorum!

Bir kuş olup gitsem, aşsam şu enginleri, varsam senin yanına. Öpsem doyasıya, koklasam seni, en büyük hediye odur bana.

Sana doğru bir kelebek uçurdum, dalgaları denizleri astı seni buldu, yanağına ufacık bir öpücük kondurdu. Hissettin mi? Sevgililer günün kutlu olsun Bitanem.

Seviyorum seni ben hergün anacağım, sevgilim aşkım diyerek sana koşacağım seni bir gün anıp sonra atmayacağım sevgim büyüktür bir güne bırakmayacağım.

Ben çiçek armağan etmiyorum sana canım, göreceksin; gözlerimde, yüreğimde, elimi tutarsan eğer, kalan son yudumumla suladığım orkideyle geldim sana, sana olumune; aşk adına verdiğim yüreğime, kabul edersen eğer.

Zamansız yağan yağmür bulutu gibi gelip oturacağım gözbebeklerine ağlayacaksın, bir burukluk duyacaksın vefasız yüreğinde beni unutmayacaksın, bir kabus gibi uykularını böleceğim gece yarısı, nasıl ben senı unutmadıysam sende beni unutamayacaksın.

Hasret 01-30-2009 21:27

Hadi gel tut ellerimi, benimle meydan oku her çaresizliğe benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım onuncu aylara ben bir Eylül sen bir Haziran.

Seni çok özledim. Seni her özlediğimde kalbime bir yıldız çizdim. Seni ne kadar özlediğimi bilmek ister misin? Sayende bir gökyüzüne sahibim canım.

Uzaklıklar küçük sevgileri yok eder büyükleri ise yüceltir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp ateşi yükselttiği gibi.

Ne zaman kör ve sağır bir ressam düşen gülün resmini kristal zemin üzerine yapabilirse o zaman ben seni unuturum.

Güneşin bile buz tuttuğu yerde eğer bir ışık görürsen, bil ki o benim sana yanan kalbimdir.

Sevgi değer vermesini bilmektir. Sevgi birliktelikten sevinç duymaktır. Sevgi bilinçtir.

Hadi gökyüzünden senin için tuttuğüm, üzerine tüm duygularımı yüklediğim yıldızı al.

Yüreğimden yüreğine yollar var, hadi benim için uzaklardan bir tebessüm yolla.

Dünyada iki tane Gül olsun. Biri beyaz biri kırmızı. Kırmızı seni sevmediğim zaman solsun. Beyaz beni sevmediğinde kefenim olsun.

Bir deniz düşün, susuz. Bir insan düşün, mutsuz. Bir gece düşün, uykusuz. Bir bahar düşün, çiçeksiz. Bir gönül düşün, sevgisiz. Bir de beni düşün, sensiz.

Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardır insanı ağlatan insanlar vardır kı asla unutulmayan, işte sen de onlardansın.

Bulutlara yükledim özlemimi rüzgarlarla yolladım sevgimi yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla. Küçük melekler gönderdim seni öpmeye geldiler mi?

İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydiler. Hepsi gökteydi. Hepsi parlıyordu, ama ben seni güneşim seçtim ve bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim.

Seni yıldızlara benzetiyorum yıldızlar kadar parlak, yıldızlar kadar ulaşılması zorsun, ama yıldızlar milyonlarca sen bitanesin.

Bir gün güneşe buz ile adını yazan birisi olursa bilki seni benden daha çok seviyor.

Benim için insanlar ikiye ayrılır sevdiklerim ve diğerleri. Sevdiğim insanlar da ikiye ayrılır çok sevdiklerim ve diğerleri. Çok sevdiğim insanlar da ikiye ayrılır. SEN ve diğerleri.

Gözlerinden süzülen bir damla yaş olmak isterdim. gözlerinden doğup, yanaklarından süzülüp, dudaklarında ölmek için...

Bu gül sana vereceğim son hediyem malesef ben sana bu gülü verecek kadar alçağım; ama yine biliyorum ki sen bu gülü alacak kadar alçak gönüllüsün.

Yüreğimdeki tüm çiçekleri sana kopardım, sana topladım, güneşi odama aldım, rüzgardan şarkılar yaptım. Bir seni söyledim sonra şarkıları...

Sen herzaman nerede olursam olayım ne düşünürsem düşünüyüm her an kalbimdesin seni ne kadar sevdiğimi kelimeler ile anlatamam ama şunu bil : Seni Seviyorum

Düşünüyorum da, düşüncelerin en güzeli, senin beni düşünüp düşünmediğını düşünürken, düşündüğünü düşünmek olsa gerek diye düşünüyorum.

Çok çekti yüreğimiz hep olsun dedik. Ama kalbimizdeki sevdayı biz yenemedik. Hep beraberliğimizde uzak durup içımizi yedik. Sevdayı böyle mi bildik biz...

Sen var ya sen sigaram gibisin dumanı saçların alevi gözlerin yanlız bir fark var ben sigara yaktıkça sen beni yakıyorsun.

Bir pınarsın içilen ama hıç kanılmayan, seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, özlenen sen, özleyen sen, özleten sen. Varken doyulmayansın, yokken dayanılmayansın.

Bir telefon bekliyorum 'sevgilim' diye başlayan 'seni seviyorum' diye biten bir telefon bekliyorum dün gelmesi gereken bügün hala gelmeyen.

Gözlerine bakınca dalar giderim uzaklara. Uzaklara bir yere yalnız ikimizin yaşadığı doyasıya kanmak isterim sana. Sana aşığım bebek kokulu yarim.

Saat: 02:33

lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.

SonForum.org 2007-2025