![]() |
|
alone hoşgeldin üstad.
|
Alıntı:
|
iyim kardeş saolasın
walla benimde sınavlar the and oldu ama pazar günü yine başlıyor lanet olsun içimdeki bu insan sevgisine sınavların sayısı arttıkça içimdeki bu insan sevgisi azalıyor:D notlaarım nasıl ama:D AKTİF DÖNEM NOTLARI DERS KODU ADI ARA SINAV Y.İÇİ ÇALIŞMA UYG. ÖDEV FİNAL BÜTÜNLEME MEZUN B.RAK. B.HARF ISL 366 - A MALİYET MUHASEBESİ (Teorik) 21 0 -- -- -- -- -- -- -- MLY 328 - A VERGİ HUKUKU III (Teorik) 72 0 -- -- -- -- -- -- -- MLY 358 - A MAHALLİ İDARELER MALİYESİ (Teorik) 60 0 -- -- -- -- -- -- -- SEC 330 - A İKTİSADİ BÜYÜME VE KALKINMA (Teorik) 65 0 -- -- -- -- -- -- -- SEC 340 - A PARAFİSKAL GELİRLER V KURUM (Teorik) 75 0 -- -- -- -- -- -- -- ENF 346 - D TEMEL BİLGİSAYAR (Teorik) 56 0 -- -- -- -- -- -- -- |
kardeş birinciler iide ikincilerin alayından çakmışın :D:D:D zuhahaha
şaka bi yana biri hariç ii kardeş Allah bozmasın :) |
amin kardeşş
senin notları sormaya bile gerek yok hepsi iyi çünkü dimi:M ya kardeş burada hariata mühendisliğinde okuyanları VALACİEa(VALESİYA) ya yolladılar haritacılar günü mü ne var varmış sen gitmedin mi bi yere |
yok kardeş çıkmadım şu il sınırını aşsam ilk sizi o tarafa doğru kaçacam ama gidemiyorum :(
|
walla kardeşş gel yaa güzel olurr inşallah gelidğin zaman ben buralarda olurum da gezdiririm seni yazın ankarada merkez bankasında staj yapacamda;C
|
s.a arkadadaslar ...
|
Alıntı:
|
Saat: 22:26 |
|
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025