![]() |
yok ya mesaj fazla atamadık walla
hemen hemen atamadım halim yoktu kafayı dağıtmak için konu falan açıp durdum heralde 70-80 konu açmışımdır dün ooof of :( |
ne oldu nie offf çekion yahhh kimsede yok konuşmuyo kimse herkese bişe oluyo
bu araralar valla nerdeler bunlar (isimimi kocaman yazınca öğrendin gündüz ) :D:D:D |
heee öyle oldu zor oldu ama oldu yinede çok zormuydu hayır ama sonuçta oldu nasıl oldu bilmiyorum ama yine de oldu ya ona bak oldu işte :D :D :D
kimse yokmuş konumaya tabi bizi adam yerine koyan kim hıh :( |
konuşuyoz yahhh sende her nese birde anlatabilsen ne istedini
bişeler olmuş işte :D:D:D:Danlatamasanda anladım ben onu |
bir insanın hayatında kız varsa emin ol birden bire gelip hayatını berbat edip tepetaklak olmanı sağlıyor
anlata bildim mi bilmiyorum ama birine değer vermen sevmen yetmiyor ne kadar çok seversen sev okadar kıymet bilinmiyor |
bak o konuda çok haklısın anlaşılan baya baya bişler olmuş sana nese konuyu değiştirelim
|
yok gerek yok tabi sen bilirsin ama
değer verilmiyeceğini anladığım biri için artık üzülmem tabi insana koyuyor biraz belki ilk duyduğunda gözlerin yaşarıyor ama değmiyormuş belki bu hayatta p..'in teki olsam daha çok kişi sever beni ne kadar insan olsan okadar vuruluyorsun sırtından |
anlıyorum evet belki ..... öle olsan severlerdi en azından kıymetini bilen birileri olurdu şöle üç dörk kişiyi ayarlayan hepsini aldatan kızlarda da var öle erkeklerdede
zaten artık bende anladım çok sevdiğin biride olsa güvenmiceksin herkes arkandan iş çeviriyo hayal kırıklığı oluyo |
neyse belki birgün bırakıp gitmeyecek sevgilide değil bir arkadaş bir kardeş gibi ama gerçekten seven biri belki bizi de bulur umut ediyorum inşallah oda olur
değildir dimi her insan aynı değildir herkes bırakıp gitmez dimi hee zuhal barış akarsu anısına bir konu açtım dilersen burdan bakabilirsin bakarsan da sevinirim Burdan |
Saat: 18:42 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025