|
Kitap Dünyası Kitaplarla ilgili tüm paylaşım burada. |
Seçenekler | Stil |
03-06-2010, 12:17 | #1 |
On dakıkan benım olsun (selcuk avcı) Özeti, Konusu, Karakterleri
ARKADASLAR BU KITABI SIZLERLE PAYLASMAK ISTEDIM...
SIMDIYE KADAR GERI DONUSUM E MAIL PROGRAMLARI ILE 15 MILYON KISIYE ULASMIS. HEDEF 100 MILYON YAZIYORDU BANA GELEN MAIL DE. COK GUZEL SIIRLER VAR. SIZLERDE OKUYUN VE PAYLASIN.. Kitabın Adı: On Dakikan Benim Olsun Yazar: Selçuk Avcı Tür: Şiir Format: PDF Sayfa Sayısı: 102 Yazar Hakkında Bilgi SELÇUK AVCI 4 Şubat 1985 ` de Adana`da doğdu. Ramazan Atıl Lisesi`nde, yabancı dil bölümünde, lise son sınıfa kadar okudu. 2001 yılında Hollanda`ya giden Selçuk Avcı, öğrenimini Hollanda `da devam ettirdi. 2006- 2007 yıllarında kısa metrajlı ``Portakal Suyu`` ve uzun metrajlı ``Gerçek Nedir Ki ?`` isimlerinde iki tane film senaryosu yazdı. 2007 yılında, amatör olarak ``Nefes`` ve ``Oda`` isimlerinde iki tane kısa film çekti. 2008 Yılında ``ON DAKIKAN BENIM OLSUN`` adlı şiir kitabını çıkarttı. Aynı yıl içerisinde ``Bir Ayrılığın Kısa Anatomisi`` ve ``Kırmızı Balon`` isimli iki tane kısa film çekti. Film yönetmenliği ve fotoğrafçılıkla ilgilenen Selçuk Avcı, şu an Drenthe College`in de üçüncü sınıfta sağlık bölümünde okumaktadır. |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|