sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > SPOR > Galatasaray
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi


Galatasaray Aslanlarla alakalı tüm haber ve yorumlar burada.

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 07-24-2009, 15:06   #1
Kullanıcı Adı
Melancholy
Thumbs up Netanya hazırlıkları başladı




Netanya hazırlıkları başladı


Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda 30 Temmuz Perşembe günü deplasmanda İsrail'in Maccabi Netanya ekibiyle yapacağı ilk maçın hazırlıklarına başladı.

Kazakistan ekibi Tobol'u eleyen sarı-kırmızılı takım, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde basına kapalı bir antrenman gerçekleştirdi. Çalışmada, Tobol karşılaşmasında ilk 11'de görev alan oyuncuların sahada rejenerasyon çalışmaları yaptıkları, diğer oyuncuların ise antrenmanın ana bölümünde teknik ve taktik çalışmalara katıldıkları belirtildi. Sakatlığı bulunan oyunculardan Aydın Yılmaz, Mehmet Topal ve Volkan Yaman'ın tedavilerinin ardından sahada çalıştırıldıkları, Serdar Eyilik'in ise sağlık ekibi tarafından evinde dinlendirildiği ifade edildi. Galatasaraylı futbolcular, yarını izinli olarak geçirdikten sonra, Maccabi Netanya maçının hazırlıklarına 26 Temmuz Pazar günü tekrar başlayacak.

MACCABİ NETANYA
UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Galatasaray'ın rakibi olan İsrail ekibi Maccabi Netanya, Avrupa kupaları tecrübesi çok az olan bir ekip. İkinci ön eleme turunda Malta'nın Sliema ekibini 0-0 ve 3-0'lık sonuçlarla geçerek Galatasaray'a rakip olan Maccabi Netanya, Avrupa kupalarında bugüne kadar 6 kez UEFA, 2 kez de Intertoto Kupası'nda olmak üzere 8 maç yaptı. Teknik direktörlüğünü geçen yıl ünlü Alman çalıştırıcı Lothar Mattheus'un yaptığı İsrail ekibinde bu sezon Nati Azari görev alıyor. Lig maçlarını 7 bin 500 seyirci kapasiteli Sar-Tov Stadı'nda yapan Maccabi Netanya, UEFA Avrupa Ligi'nde ise bu sezon Tel Aviv'de bulunan 15 bin 700 kişi kapasiteli Bloomfield Stadı'nda oynamayı tercih etti. Maccabi Netanya'nın İsrail Ligi'nde 5 şampiyonluğu bulunuyor.

SERDAR TABURCU OLDU
Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde dün Kazakistan ekibi Tobol'a karşı oynadığı maçta başına darbe alarak kafa travması geçiren genç oyuncu Serdar Eylik, taburcu oldu. Karşılaşmayı sedyeyle terk etmek durumunda kalan Serdar Eylik, kontrol altında tutulduğu Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nden bugün taburcu edildi.

Serdar Eylik'in evinde 3 gün süreyle istirahat edeceği bildirilirken, bu süre içinde yine kontrol altında tutulacağı ve herhangi bir sıkıntı olmaması halinde hafta başında antrenmanlara başlamasının beklendiği kaydedildi.

ligtv
Melancholy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Okunmamış 07-24-2009, 17:44   #2
Kullanıcı Adı
Melancholy
Standart

Melancholy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz aktif değil dir.

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı


Saat: 01:25


lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
SonForum.org 2007-2025

2007-2025 © SonForum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı