|
Müzikle İlgili Bilgiler - Haberler Müzik haberlerini ve müzikle ilgili bilgileri burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
07-30-2008, 15:18 | #1 |
Nedim Zeper - Söz - 2008
Albümdeki Eserler Seneler Söz & Müzik: Alper Arundar Beni Bana Bırak Söz & Müzik: Ömer Bayramoğlu Aşkın Adı Söz & Müzik: Nedim Zeper, Cüneyt Tek Kiraz Söz & Müzik: Alper Arundar Aldırma Yar Söz & Müzik: Beste Sönmezocak, Nedim Zeper Yarın Neden Olmuyor Söz & Müzik: Alper Arundar Bu Şarkı Senin İçin Söz & Müzik: Nedim Zeper Hiçbir Aşk Gerçek Değil Söz: Deniz Erten Müzik: Nedim Zeper İlk Gün Gibi Söz & Müzik: Nedim Zeper Suskun Güzel Söz & Müzik: Nedim Zeper Şakası Yok Söz & Müzik: Alper Arundar 2005 yılında yayınlanan Şakası yok ile en cok dinlenen albümler arasında yerini almayı başaran Nedim Zeper, şimdi de yeni albümü "SÖZ!"le 2008 yılına damgasını vurmak için müzik marketlerde yerini aldı. Zeper'in, prodüktörlügünü üstlendiği ve Mucize İşler etiketi ile müzik marketlerde yerini alacak olan yeni albümü SöZ'de 11 şarkı yer alıyor. Bu şarkılar Seneler, Beni Bana Bırak, Aşkın Adı...,Kiraz, Aldırma yar, Yarın Neden Olmuyor, Bu Şarkı Senin İçin, Hiç Bir Aşk Gercek Değil, İlk Gün Gibi, Suskun Güzel ve ilk albümünde yer alan ve ve hala gündemden düsmeyen Şakası Yok ... Albüme katkıda bulunan isimler arasında; Alper Arundar, Ömer Bayramoğlu, Cüneyt Tek, Beste Sönmezocak, Deniz Erten gibi isimler yer alıyor. Şarkıların düzenlemelerinde ise Serkan Sönmezocak, Koray Türker, Hakan Suersen, Tansel Doğanay ve Tolga Görsev 'in yanı sıra Nedim Zeper bulunmakta. |
|
|
|
07-30-2008, 16:49 | #2 |
tesekkürler...
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|