01-25-2009, 15:50 | #1 |
Muz Yaprağında Kuzu Yahni (Meksika)
=Malzemeler= (4 kişilik) 600 gr. kuzu eti (kuşbaşı doğranmış) 50 gr. tereyağı 100 gr. kurusoğan 100 gr. muz yaprağı 1 yemek kaşığı tarçın tuz biber =hazırlanışı= Kuşbaşı kesilmiş etleri kuru soğan ile birlikte tereyağında sote edin. Üzerine bir su Bardağı su ilave edip 25 dakika pişirin. Pişirilen etlerin üzerine muz yapraklarını doğrayıp 10 dakika daha pişirin. Etlerin üzerine tuz biber ve tarçın ilave ederek güveç içerisinde kendi suyu ile pişirin. Ve güveçte servis yapın. |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|