sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > EĞLENCE - MUHABBET-YAŞAM > Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 04-08-2009, 00:59   #1
Kullanıcı Adı
Hasret
Standart Msn Kişisel Durumlarına Göre Karakter Analizi !

Msn iletilerinde aşağıdaki durumları yazan kişiler aslında ne demek isterler bi irdeleyelim:

Dışarda:

- Evet msn imi bu duruma getirdim çünkü keyfimin istediğine kendim yazmak istiyorum. Eğer ben bu durumdayken de yazarsanız size paşa keyfime göre cevap vereceğimdir. Muhtemelen canımın istediği bir insanla konuşuyor olabilirim ancak bu sizi alakadar etmez çünkü görünen odur ki ben dışardayımdır. Bir dahaki karşılaşmamızda "geçen gün neden cevap vermedin?" diye sorduğunuzda hiç utanmadan "ayy vallahi billahi pc başında değildim" tarzı bir açıklama ile karşılaşacaksınızdır. Yemesseniz, size gargara yapmayı önerebilirim

- Mal mal ekrana bakmaktan sıkıldım valla, ne yazan vaar ne konuşan. En iyisimi ben TV izleyeyim. (Zira bu durumda msn kendini otomatikman dışarı alır)

- Amaaan çok felaket yorgunum ben, dur şurda azcık kestireyim beş dakka (Uyuya kalınır ve yukarıdaki durum aynen geçerlidir)

Meşgul:

- Bana bak kardeşim meşgul bir insanım ben öyle boş muhabbetle falan harcayacak vaktim yok, hayır sonuç itibariyle senden bir çıkarım da yok ki muhabbet edeyim? Çıkarım olan insanlarla muhabbeti tercih eder, sana da meşguldum diye yuttururum bi güzel.

Hemen Dönecek:

- Kapı çalıyor Allah kahretmesin.. Ya ben kapıyı açmaya gittiğimde biri yazarsa? Ya anında cevap veremezsem o 1 dakika içersinde? Ne kadar ayıp olur bu.. :melek Ben hemen dönücem tamam mı? Ben gelene kadar nooolur yazmayın

Telefonda:

- Tamam mütemadiyen sanalda takılıyor olabilirim ama bu benim asosyal bir insan olduğum manasına gelmez. Yani bizim de arayanımız, soranımız, aradıklarımız var. Hatta saatlerce telefonda konuştuğumuz insanlar var. Ben zaten msn i hobi olsun diye kullanıyorum, yoksa işim bile olmaz böyle şeylerle, gayet aranan sorulan bi insanımdır hani.. Nette insanın ne gibi bir meşguliyeti mi olabilir? Sanane kardeşim belki memleketi kurtarıyorum?
Hasret isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)