sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > GÜNCEL HABERLER - SİYASET > Türkiye ve Dünyadan Haberler
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Türkiye ve Dünyadan Haberler Son dakika haberler ve son gelişmeler burada .

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 02-06-2012, 22:18   #1
Kullanıcı Adı
kont
Standart Minibüse binecek 1.5 TL'si yoktu ama...

Minibüse binecek 1.5 TL'si yoktu ama...

Bir yıldır işsizdi ama yolda bulduğu çantayı polise teslim etti.

Güncelleme:06 Şubat 2012 14:43

Karaman’da iş ararken, içinde 2 bilezik, altın küpe ve kolye ile yaklaşık 2 bin lira para olan bir kadın çantasını yolda bulan 30 yaşındaki Bülent Soylu, çantayı ve içindekileri polise teslim etti. Soylu’nun içi altın ve para dolu çantayı bulduktan sonra cebinde 1,5 lira minibüs parası olmadığı için yürüyerek polis merkezine gittiği öğrenildi.

Bir yıldır işsiz olan ve eşinden boşanma aşamasında olduğu öğrenilen kaynak ustası Bülent Soylu, bugün sabah saatlerinde Hürriyet Mahallesi’ndeki evinden iş aramak için çıktı. Yolda kaldırım ile otomobil arasında bir kadın çantasının olduğunu fark eden Soylu, çantanın içini açıp baktığında 2 adet bilezik, küpe ve kolyeden oluşan altın takı ile yaklaşık 2 bin lira para olduğunu gördü. Çantayı polis merkezine teslim etmeye karar veren Soylu, cebinde 1,5 lira minibüs parası dahi olmadığı için yürüyerek gitmeye karar verdi. Polis merkezine giderken yolda devriye gezen polis aracını gören Soylu, çantayı onlara teslim etti. Polis, çanta sahibi olduğunu belirlediği M.D.’ye ulaşmaya çalışıyor.

İNSANİ GÖREVİMİ YAPTIM, VİCDANEN MUTLUYUM

İş aramak için evden çıktığını ve yolda çantayı bulduğunu anlatan Bülent Soylu, ”İnsani görevimi yaptım ve çantayı getirip polislere teslim ettim. İçinde paralar ve ziynet eşyaları olduğu için teslim ettim. Ben iş aramaya çıkmıştım. Allah’ın izniyle de bir iş bulabilirsem çalışacağım. Ben bu parayı buldum ama belki de bu kişinin ihtiyacı, hastası, çoluğu çocuğu var. Belki de yeni emekli maaşını çekti. Hiç kimse bulduğu parayı cebine koymasın. Bu dünyada yersen, öteki tarafta çıkar. Vicdanen çok mutluyum” dedi.

mynet.com
kont isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Okunmamış 02-10-2012, 17:23   #2
Kullanıcı Adı
dr.ernhack

Helal olsun adama adamın dibiymiş
dr.ernhack isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 02-15-2012, 03:49   #3
Kullanıcı Adı
sagemen

sağol
sagemen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)