Milan Baros "Galatasaray’da Çok Mutlu Ve Huzurluyum"
Milan Baros "Galatasaray’da Çok Mutlu Ve Huzurluyum"
Milan Baros sağlık durumu ve Galatasaray’la sözleşme yenilemesiyle ilgili Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.
2 gündür takımla birlikte çalıştığını söyleyen Baros, " Çalışmalara başladığım için mutluyum. Böyle devam etmesini ve daha da iyi gitmesini umuyorum. 2 gündür takımla çalışıyorum. Daha fazla çalışmaya ihtiyacım var. Hafta sonuna kadar kadar hazır olmalıyım. Sivasspor maçında kulübede oturabilirim ama iki hafta içinde 90 dakika oynayabilecek duruma geleceğimi düşünüyorum." dedi.
Baros, sözleşme yenilemesiyle ilgili duygularını ise şu şekilde dile getirdi: "Galatasaray'la sözleşme yenilediğim için çok sevinçliyim. Burada kalmak istiyordum. Galatasaray'da çok mutlu ve huzurluyum. Sarı kırmızılı taraftarları çok özledim. Sakatken onlardan ayrı kalmak çok zor."
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü
sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.