02-08-2009, 03:06 | #1 |
mc_metin_055 Hakkımda Hersey:=)
Üyelik adı: mc_metin_055 Adı ve soyadı: MetiN CeyLaN Doğum Tarihi: 03.07.1989 Kaldığı Ülke ve Şehir: Türkiye-SamSuN Memleketi [il/ilçe] : SamsUN Meslek:Ögrenci Devamını ilerleyen günlerde düzenleyecegim :=) Konu mc_metin_055 tarafından (08-30-2009 Saat 15:34 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
02-08-2009, 03:13 | #2 |
-BU Şiir Sana DinLe Bu şiir sanadır iyi dinle... Dinle ki Bana dair ne varsa Ve ne varsa yalan yanlış yaşadığımız Herşey ama herşey yüzleşecek bu mısralarda... Bugün haber aldım senden Defalarca çarpıp nefretin kapılarını Sokaklara vurdum kendimi. Serseri kaldırımlar ayağıma dolaştı Yalanlarla soğuttum yüreğimi Kahrettim kan kustum ama hep sustum Bilir misin kaç kereler seni düşünüp de Gizli gizli ağladım Sen ki celladı olmuştun hayallerimin Umutlarımın katili... Ve genç bir ömrün acımasız azraili Her gece çalıp rüyalarımın kapısını Beni dirhem dirhem öldürdün Dünyayı dar edecektim sana Önümde diz çöküp yalvaracaktın Bensizliğin acısı oturduğunda içine Yokluğum ilmek olup dolandığında boynuna İpini çekecektim olmadı yapamadım. Bilir misin kaç kereler seni düşünüp de sana içtim Şerefine değil şerefsizliğine... Ben seni mi sevmiştim? Sabahlara kadar ağlayıp kuruttuğumda göz yaşlarımı Kimse sormadı halimi kimse acımadı. Şarkılarla dertleştim birbaşıma... Unuttum deyip kutladığımda sensizliği Silmek için gözyaşlarımı aynaya her baktığımda Gözlerimde seni buldum. Başucuma resmini koydum Nasıl da acımasızdı bakışların Nasıl da zalim Ben seni mi sevmiştim? Kırık dökük bir bahar mı kalacaktı senden geriye Ve ihanetin hiç dinmeyen sancısı... Seni benden çalacaklar mıydı? Bir kuş gibi uçup gidecek miydin yüreğimden Bir daha dönmeyecek miydin? Hangi kahpe kurşunla bitti bu mavi sevda? Ağlamak neyi değiştirir ki Herşey bitti artık herşey bitti Sen hayallerimin celladı Umutlarımın katili ve zavallı bir ömrün acımasız azraili Beynimdeki tek kurşunla vurdum kendimi Gelip alabilirsin emanetini... |
|
02-08-2009, 03:18 | #3 |
Sevdiği Sözler:
héiÇ ßéNi dü$ünMéDn néRdéy'M ßén n haLdéy'M $mDi ç0q uzaqTay'M aqLasaN duyMam ßunDan s0nRa . . iÇiMé saqLan héP oRda kaL héR soLuqDa duyMaLıyıM séNi uMuduMda kaL umRumDa oL séNsiz anLamSızıM .. KoLumDaqi aYaq izLéRi baNa aİt déiLdi wé éN s0nunDa daLdım YıqınTıma héR$éyi qöRdüm yaNsıyı$ımDa.. iÇim SızLıoR doqRu saNa qiT déMéqDén ßa$qa yoL mU waR . . héiÇ ßii qaLpTé kaLaMam iÇinDé iYiLiq yh0qSa ... béqLéMéDén qiDéRim qaLßim qiD dioRsa . . . ! ShéNi özLéDiMm qidDiqiN héR yéRdé özLéMin waR inaNmıoR qaLßim SözLéRimé SénSiz . . . !! yaNaRm iÇimé , yiNé déRt oLuR qiDi$n . SaymaDm ßiLéRéq a$qıMı kaÇınCı téRqéDi$n . ceSaRétim yh0q séNsiz péRi$an haLLéRim $u 3 qünLüq yaLan düNyaDa fiqRiMiz dü$üMüz ßéLaDa . . çh0q yoRdun ßéNy çh0cuKca tavıRLaRınLa béLqi döNéRim ßüüRséN kaR$ımDa . . Konu mc_metin_055 tarafından (02-08-2009 Saat 03:29 ) değiştirilmiştir.. |
|
02-08-2009, 18:12 | #4 |
çk renkli olmş yha hasrtnde snnkide çk gsl bnde yni baştan yapcam uyrk oldu azjk
|
|
02-08-2009, 21:05 | #5 |
|
|
02-08-2009, 21:42 | #6 |
Gercekten renkli ve güzel olmus metin....
|
|
02-08-2009, 21:44 | #7 |
|
|
08-21-2009, 16:03 | #8 |
bence de gayet renkli olmuş..
|
|
11-13-2019, 01:30 | #9 |
çok güzel
|
|
12-05-2019, 18:31 | #10 |
Poşet, http://www.ucuzbaskiliposet.com, Baskılı Poşet, Naylon Poşet, Poşet Baskı, Poşet Fiyatları, Baskılı Poşet Fiyatları, Poşet Imalatı, Poşet Baskısı, Poset, Kargo Poşeti, Toptan Poşet, Poşetçi, Mağaza Poşeti, 10 kg baskılı poşet imalatı, 10 kg poşet, 10 kg baskılı poşet, koparmalı elbise poşeti, kuru temizleme poşeti, elbise poşeti, şeffaf kargo poşeti, kağıt çanta, baskılı kağıt çanta, baskılı kağıt çanta imalatı, baskılı kağıt çanta fiyatı, kağıt çanta fiyatları, kraft çanta, baskılı kraft çanta, düşük kilolu baskılı poşet, acil baskılı poşet, hızlı baskılı poşet, kaliteli baskılı poşet, http://baskiliposetcim.com/tr
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|