Lgbt lezbiyen biseksüel
travesti hakları adı altında ki derneginin bu yıl düzenlemiş oldugu onur yürüyüşü biz eşcinsellere ne kazandırdı ne kaybettirdi 29 haziran 2014 taksim istiklalde ki yürüyüş bir çok kesimi yanyana getirdi. Yurt dışındanda gelen dernek üyeleri türkiyenin her alanda marjinal partner Özellikle marjinal partner travesti
eşcinseller in 2014 yılında bir adım daha ilerlediğini hepimize göstermiş oldu katılan katılamayan ailelerinden ,çevrelerinden çekinen ve o yürüyüşte olamayan emin olun bir okadar kişi mevcuttu marjinal partner gazetecisinden heterosona
gay eşcinsel kadını erkeginin bir araya geldiği ellerinde döviz ler pankartlarla tüm türkiyeye anlatmak istedikleri eşcinsel haklarından onur lu ve kimseye zarar vermedikleridir ki keza ne polis ne tomalar ne biber gazları yoktu olanlar sadece eşcinsel deyişler ve ıslıklardan İbaretti Asıl dikkat çekmek istediğim her ne kadar tepkisel yaklaşanlar olsada travesti ve eşcinsel bireylerin yanlarında olan bir çok kesimin olduğu Burda statü yada cinsel kimliği ne olursa olsun özgür yaşamak kişinin bireyin özgürce kendini ifade edebilmesiydi Düşünsenize neden erkeklerle yada kadınlarla birlikte oluyorsunuz diye bir soruyla karşılaştınız mı ? Tabiki hayır hiç bir eşcinsel yada travesti bu sorularla karşılarındakileri ne sorgular ne yargılar kişilerin kendi tercihi bizleri ilgilendirmediği gibi benim cinsel kimliğimde hiç kimseyi ilgilendirmiyor Dışarda sokakta caddede avm de okulda iş yerinde eşcinseller hemen hemen her yerdeler ve toplum dışında gözükselerde artık değil Davranış ve kendimize dikkat ettiğimiz sürece dışardada istediğimiz gibi özgürce dolaşabilmek bundan 14 yıl önce çok zordu 2014 ve ilerki yıllarda da daha da benimsenecek ve kabul görücektir insanların dört duvar arasında yaptıkları bizleri ilgilendirmiyorsa Benim ve benim gibi eşcinsellerin travestiler yaptıkları hiç kimseyi ilgilendirmez 29 haziran 2014 onur yürüyüşü türkiyenin her ne kadar kabul edilmiyor gibi gözüksede eşcinsel ve travestilerin epey yol aldığını hepimize ıspat etmiştir