Galatasaray’ın Arjantinli kalecisi Leo Franco, ülkesine dönmeye hazırlanıyor. Galatasaray'dan ayrılması beklenen Leo Franco'ya ülkesinden River Plate ve aynı zamanda Boca Juniors'ın da talip olduğu iddia edildi.
Galatasaray ile iki yıllık daha sözleşmesi olmasına rağmen, kulüpten gönderileceği ve bu yüzden kendisine kulüp aradığı iddia edilen Leo Franco'ya ülkesi Arjantin'den alıcı çıktı.
River Plate listesine aldı
2008 ve 2009 yıllarında iki kez Leo Franco'yu transfer etmek için görüşmelerde bulunan Arjantin'in en büyük takımlarından River Plate yeniden Galatasaraylı file bekçisini transfer listesine aldı.
BOCA JUNIORS DA FRANCO'YU İSTİYOR
Riverplate.com internet sitesinde yer alan habere göre Arjantinli kulüp, Türkiye'ye uyum sağlayamayan oyuncu Franco'yu renklerine bağlamak için ikna turlarına başladı. Haberde aynı zamanda Boca Juniors'ın da Leo Franco'nun peşinde olduğu iddia edildi.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü
sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.