|
06-10-2008, 15:47 | #1 |
Kulak Çorbası
Malzemeler
200 gr. kıyma 2 bardak erişte (zar şeklinde kesilmiş) 10 bardak su veya et suyu 4 bardak yoğurt 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı tereyağı Kuru nane Tuz Karabiber Yemeğin Tarifi Kıymayı tuz ve karabiberle karıştırın. İyice yoğurun. Nohuttan küçük köfteler yapın. Kenarda bekletin. Et suyunu kaynatın. Köfteleri içine atın. Kesilmiş eriştelerle 10 dakika kaynatın. Yoğurdu unla karıştırın. Ocağın altını kapatın. Yoğurdu yavaş yavaş içine katın. Naneyle yağı kızdırıp, üzerine gezdirin. Ilık servis yapın. |
|
|
|
06-10-2008, 16:07 | #2 |
Eline Saglık Tşkler...
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|