|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
Seçenekler | Stil |
08-28-2008, 11:22 | #1 |
Küçüklere bişi anlatmak
Geçenlerde bir gazete geçti elime.. Yanımda da 5 ve 6 yaşındaki kuzenlerim var.. Burçları öğretiyorum onlara..
Gizem: Dayı kaaadeşim balik burcu ben annem babam yengeç burcuyus.. Ben: Ayy ne güzel ben de aslan burcuyum.. Hadi söyleyin bakiyim şimdi burçları.. Bu hangisi ? Gizem: Koyun! Sude: Keçi o aplaaa! Ben: Ne keçisi ne koyunu oğlak bu sleep.gif Herneyse şu hangisi ? Suyu neye koyarız ? Sude: Bardak burcu mu ? Gizem: Hayır sürahii.. Ben: Ooof.. Kova kızlar kova .. Gizem: Dayı bak bu da ikizler burcu.. Ben: Evet aferim cucuuum sleep.gif Bizimkiler dua öğreniyorlar ben de hocalık yapıyorum.. Sude: Allahümme zali hayla... inneke hamidin mecik !! Ben: Ne meciği beaa huh.gif Rap mi yapıyon ? Zeka bulmacası çözüyoruz ve ben onlara soruları okuyorum sleep.gif Gizem: Dayı burada ne yazıyo ? Ben: Dizide soru işareti yerine ne gelmelidir ? Gizem: Cok zormuş yaa.. 9 mu ? Ben: Bilmem bakayım bi sweatingbullets.gif (ulan harbi zormuş cocuk okumayı bilmedigi halde zor olduunu anladı ) Gizem: Soru işaretini nasıl kaldırcaz dayı ? Yırtiyim mi ? Ama bunun arkasında da bulmaca var nası yapcaz soru işareti yerine ? Ben: ( Gel de anlat sad.gif ) Boynumda S kolye var ve muhabbet dogdu haliyle.. Gizem: Dayı boynundaki hangi harf ? Ben: Se harfi güzelim. Gizem: Ama sen Sametsin. O zaman Sa harfi. Ben: Hayır Se harfi de sweatingbullets.gif Gizem: O zaman biz sana Semet dayı mı diicez ? Ben: Şimdi baştan alıyorum bu harf Ssss.. Gizem: Yılan bu Sssss. Ben: Evet.. Yanına A gelince Saaaa oluyo.. Gizem: Tamam (ç)alıntıdır |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|