sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > GÜNCEL HABERLER - SİYASET > Türkiye ve Dünyadan Haberler
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Türkiye ve Dünyadan Haberler Son dakika haberler ve son gelişmeler burada .

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 04-24-2008, 15:39   #1
Kullanıcı Adı
MetinCeylan
Exclamation Kredi kartına taksitle manken!

Kredi kartına taksitle manken!
24 Nisan 2008 Perşembe 13:47
Kredi kartına 10 taksitle manken. Olmaz, olmaz demeyin sonunda bu da oldu. Peki fiyatlar nasıl?

Manken Çiğdem Savaş, defilelere çıkmak için kredi kartına 10 taksit uygulamasını başlattı. Son günlerde artan fiyatlara inat indirime gittiğini açıklayan Savaş, "Gideceğim tanıtımlar 750 YTL ve kredi kartına 10 taksit şeklinde olacak" dedi.

"Ortadirek mankeniyim" diyen Çiğdem Savaş, mankenlik piyasasında artan fiyatlara tepki gösterdi. Artan fiyatlar nedeniyle tanıtımlarda büyük bir indirime gittiğini belirten Savaş, "Bundan böyle tanıtımlara ve defilelere 750 YTL gibi bir fiyatla gideceğim. Gideceğim tanıtımlar 750 YTL ve kredi kartına 10 taksit şeklinde olacak. Bunu reklam için yapmıyorum. Aslında paraya herkesten çok ihtiyacım var.
GÜNDE 3 AYRI DEFİLEYE KATILIYORUM
Türkiye'de bir ilki başlatmak istiyorum. Ülkemizde yaşayan yabancı mankenler işlere çok ucuza gidiyor. Başlattığım bu kampanya ile günde 3 ayrı defileye ve açılışa katılıyorum. Bu çalışmayı diğer manken arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum. Ben namusumla, şerefimle haysiyetimle gerçekten ekmek parası kazanmaya çalışıyorum, bu yüzden de böyle bir yola başvurdum" dedi.
FİRMA MEMNUN

İlk defilesini Yenibosna'da bulunan Eskidiji magzasında gerçekleştiren mankene, firma sahiplerinden de tam destek geldi. Savaş'ın başlattığı kampanyanın kendilerine yaradığını söyleyen Güngör İpekişleyen, "Bundan önceki defilelerimizde hep yabancı mankenlere yer verdik ve zarar ettik. Çiğdem Hanım da, çok ünlü bir mankende bulunan tüm özellikler bulunmakta. Hem de yaptığı kredi kartı indirimi ile firmamızı daha iyi tanıtırken, bütcemize önemli katkı sağlıyor"diye konuştu.
kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=138164
MetinCeylan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)