![]() |
|
Otomobil Bilgi,Yorum ve Haberler Otomobillerimizle ilgili resim dışında herşey burada. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Kıroya bu arabayı vermiyorlar 16/09/2008 Sadece kasko bedeli 210 bin YTL. Türkiye'deki satış fiyatı 2.4 milyon euro. Bu arabaya sadece 7 Türk sahip olabilecek. ![]() ![]() Dünyanın en pahalı seri üretim spor otomobili olan Bugatti Veyron, Doğuş Otomotiv tarafından Türkiye’de 2.4 milyon Euro’ya satışa sunuldu. ![]() ![]() Bu arabaya sahip olmak için zengin olmak yeterli değil. Bugatti Genel Müdürü Gino Bottaro'nun dediğine göre arabayı alabileceklerin çok özel kişiler olması gerekiyor. ![]() ![]() Türkiye'de arabaya talip olan yüzlerce zenginden sadece 7 kişi seçilebildi. Bu kişiler "çok özel otomobillerin yanı sıra yatlara ve super lüks gayrimenkullere sahipler." ![]() ![]() Bu kişiler İstanbul caddelerinde araçla test sürüşü yapacak. Test sürüşünde aracı almaya karar veren 7 kişiden biri çok şanslı olacak. Çünkü arabayı almak için aylarca sırada beklemek zorunda kalmayacak. ![]() ![]() Bugatti, kırmızı-siyah renklere sahip bir Veyron modelini bu şanslı müşteri için İstanbul'a gönderdi. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() bırakta vermesinler bea
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() zaten istesekde bise cıkar ortaya
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() krıyum emme para bende felsefesini öldürmüş bu araba benim connetle takas teklif ettiler kabul etmedim
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Vermemeleri İsabet olmuş Yazık Olmasın araca Güzelmiş.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|