|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
07-07-2009, 12:51 | #1 |
Keşke Tanımasaydım Seni
Keşke tanımsaydım seni omuzlarıma bu kadar yük binmezdi o zaman gözlerim ağlamayı bilmezdi, o kadar sık kalbim çarpmazdı böyle delicesine, benim de ellerim sımsıcak olurdu mutlaka geceleri asla uykusuzluk çekmezdim sabaha kadar, rüyalarım hatta tatlı hayallerim olurdu, duygusuzca düşünmezdim yokluğunda günlerimi,saatlerimi hem hiç üşümezdim böylesine ölü soğukluğunda hırsla takip etmezdi beni böyle kötü kaderim kan çanağına dönmezdi gözlerimin taa içi kayan yıldızlarda bende farklı dilekler tutardım duyardım,anlardım yanımda konuşulanları, hasretin bu kadar artmazdı o zaman, bende gülerdim zaman zaman deniz ve mehtap benim için önemli olurdu, hele kara saplı bıçak dostum olmazdı sırtımda güneşsiz dünyamda kavrulmazdı çiğerlerim beynimse böylesine hırçın uğuldamazdı sürekli kar yüreğimde damla damla vurmazdı gözyaşlarım ruhum daraltmazdı benliğimi,sıkıştırmazdı en tiz sesiyle çığlıklar atmazdı göğsüm, simsiyah yankılar oluşturmazdı ufkumda saçıma sakalıma bende bakardım delicesine bütün gücümle sigaramı çekmezdim her an keşke tanımasaydım seni kara saplı bıçak dostum olmazdı kar yüreğime damla damla vurmazdı gözyaşlarım dedim ya keşke tanımasaydım seni..... Murat Göğebakan İbrahim Taner Ateş |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|